Povezane vesti

Nevreme u Nišu blokiralo saobraćaj, reke tekle ulicama, brojne kuće poplavljene

Južne vesti 16.06.2020
Za jedan i po sat, od 20:45 do 22:15, sinoć je u Nišu palo 63,3 litre po metru kvadratnom što je rekordna padavina u prethodnih 25 godina, kažu u JKP Naissusu. Nekim ulicama i bulevarima tekle su reke, a iz Vodovoda kažu da nijedan sistem nije… »

Jako nevreme pogodilo jug Srbije i Šumadiju, bujica nosila vozila u Trsteniku

N1 Info 16.06.2020
Jako nevreme sa grmljavinom pogodilo je sinoć nekoliko gradova u Šumadiji i na jugu Srbije, a katastrofalna situacija zadesila je Trstenik. Najviše je stradalo naselje Pejovac. Bujica kiše koja se slivala sa obližnjeg brda, za dvadesetak minuta je… »

Posle bujice u Trsteniku: Blato i naslagani automobili

Nova 16.06.2020
U nevremenu koje je juče pogodilo nekoliko gradova u Srbiji najteže je stradalo naselje Pejovac u opštini Trstenik, gde je palo od 50 do 100 milimetara kiše. U tom naselju ulicama su tekle bujice i potoci, a voda je prodrla u više kuća. Koliko je… »

Strašne scene nakon bujice u Trsteniku

Nova 16.06.2020
U nevremenu koje je juče pogodilo nekoliko gradova u Srbiji najteže je stradalo naselje Pejovac u opštini Trstenik, gde je vodena bujica ostavila pustoš za sobom.… »

Nevreme u Trsteniku, poplavljene ulice

RTV 16.06.2020
TRSTENIK - U nevremenu koje je juče pogodilo nekoliko gradova u Srbiji najteže je stradalo naselje Pejovac u opštini Trstenik, gde je palo od 50 do 100 milimetara kiše. Zbog toga su pojedine ulice bile poplavljene, jer atmosferska kanalizacija nije… »

"Ovakvo nevreme nikad nismo: Doživeli..." Žitelji Trstenika u šoku nakon pravog malog cunamija koji je ostavio pustoš…

Blic 16.06.2020
Snažno nevreme pogodilo je u ponedeljak nekoliko gradova u Srbiji, a katastrofalna situacija zadesila je Trstenik. Najviše je stradalo naselje Pejovac. Bujica kiše koja se slivala sa obližnjeg brda, za dvadesetak minuta je toliko jako tekla ulicama… »

Potop širom Srbije: Bujica u mnogim gradovima sinoć nosila automobile, voda ulazila i u kuće (foto, video)

Blic 16.06.2020
Veliko nevreme zahvatilo je sinoć Trstenik, Kraljevo, Čačak, Niš, kao i mnoge druge susedne gradove koji su bili skoro potpuno potopljeni! Automobili su bukvalno plivali ulicama, bujica je "bacala" jedno na drugo vozilo, voda je prodirala i u… »

Potop u Trsteniku, u Nišu poplavljene kuće /video/

Sputnik 16.06.2020
Nevreme praćeno jakim pljuskom zahvatilo je kasno sinoć Trstenik. Za kratko vreme pala je velika količina kiše, a najteže je bilo u naselju Pejovac, gde su ulicama tekli potoci, koji su na pojedinim mestima nosili parkirane automobile. Veliko nevreme… »

Veliko nevreme pogodilo Niš: Kuće poplavljene, pala rekordna količina kiše za poslednjih 25 godina! (foto/video)

Večernje novosti 16.06.2020
Količina vode koja je pala u Nišu, rekordna je za poslednjih 25 godina. VELIKO nevreme praćeno jakim pljuskovima sinoć je pogodilo Niš. Provala oblaka, sa munjama i grmljavinom, stuštila se na Niš oko 21 i 30. Količina vode koja je pala, rekordna… »

Nevreme u Trsteniku, bujica nosila automobile

RTS 16.06.2020
Nevreme praćeno jakim pljuskom zahvatilo je kasno sinoć Trstenik. Za kratko vreme pala je velika količina kiše, a najteže je bilo u naselju Pejovac, gde su ulicama tekli potoci, koji su na pojedinim mestima nosili parkirane automobile. Voda je… »

Posle Beograda nevreme sa polavama zahvatilo Šumadiju i jug Srbije, voda nosila automobile

Noizz 16.06.2020
Prošle nedelje Beograd je bio paralizovan zbog kiše koja je pada satima izazivajući poplave i potpuni zastoj saobračaja. Nešto slično pogodilo je kasno sinoć i ostatak zemlje gde je kiša napravila prave bujice noseći pred sobom automobile i… »

Nevreme haralo Trstenikom: Ulicama teku reke, voda prevrtala automobile, ulazila u kuće (foto/video)

Večernje novosti 16.06.2020
Nevremene praćeno velikom količinom padavina pogodilo je večeras Trstenik,a kako saznajemo,najteža situacija je u naselju Pejovac. Nevremene praćeno velikom količinom padavina pogodilo je večeras Trstenik,a kako saznajemo,najteža situacija je u… »

Nevreme pogodilo jug Srbije i šumadiju: Provala oblaka napravila bujice koje su nosile automobile Niš u poslednjih 25 godina…

Blic 16.06.2020
Jaki pljuskovi, praćeni grmljavinom, pogodili su večeras jugozapad i jugoistok Srbije, kao i jug Šumadije. Kratkotrajno nevreme, tokom kojeg je u pojedinim područjima palo i više od 50 milimetara kiše, dovelo je do bujica u delovima Čačka… »

Snažno nevreme protutnjalo Kraljevom: Ulice u gradu potpuno pod vodom (FOTO+VIDEO)

Večernje novosti 16.06.2020
Snažno nevreme praćeno grmljavinom i jakim pljuskom zahvatilo jer u ponedeljak uveče, oko 21 sat, kraljevački kraj (FOTO/VIDEO). KRALjEVO – Snažno nevreme praćeno grmljavinom i jakim pljuskom zahvatilo jer u ponedeljak uveče, oko 21 sat… »

Nevreme u Kraljevu i Nišu: Ljudi zarobljeni u automobilima

Nova 16.06.2020
Jako nevreme sa grmljavinom pogodilo je večeras Kraljevo i Niš. U Kraljevu i okolini oko 20.30 časova počela je prava letnja “provala oblaka”, a olujni tamni oblaci koji su se gomilali tokom popodneva doneli su i žestoku grmljavinu. Kako prenosi… »

Vesti dana »