Povezane vesti

Seul: Severna Koreja uništila kancelariju za vezu u pograničnom gradu

Novi magazin 16.06.2020
Severna Koreja je uništila kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, što je dodatno pojačalo tenzije između dve zemlje. Ministarstvo za ujedinjenje Južne Koreje saopštilo je da je zgrada u severnokorejskom pograničnom… »

Južna Koreja najavljuje snažan odgovor

Novi magazin 16.06.2020
Savet za nacionalnu bezbednost Južne Koreje saopštio je danas da će snažno odgovoriti ukoliko Pjongjang "nastavi da preduzima mere koje pogoršavaju situaciju", pošto je Severna Koreja prole noći uništila Kancelariju za veze na međusobnoj… »

Pjongjang: Odgovorili smo ološu iz Južne Koreje

Dnevnik 16.06.2020
PJONGJANG: Severna Koreja potvrdila je da je danas uništila međukorejsku kancelariju za vezu u pograničnom gradu Kesong. Zvanična severnokorejska novinska akencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, "ološu" koji… »

Sjeverna Koreja 'raznijela zajednički ured za vezu' s Južnom

Slobodna Evropa 16.06.2020
Čini se da je Sjeverna Koreja raznijela zajednički ured za vezu s Južnom smješten u njenom gradu Kaesongu, javila je danas (16. juni) novinska agencija Yonhap pozivajući se na južnokorejski vojni izvor, prenio je Reuters. Taj potez dolazi samo… »

Severna Koreja raznela kancelariju za vezu u Kesongu

Dnevnik 16.06.2020
SEUL: Severna Koreja je digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, potvrdio je ministar za ujedinjenje Južne Koreje. Prema ministarstvima odbrane i ujedinjenja Južne Koreje, Severna Koreja je raznela… »

Trenutak u kom je Pjongjang digao u vazduh južnokorejski štab (VIDEO)

Vesti online 16.06.2020
Do eksplozije je došlo tri dana nakon što je sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una upozorila da će Severna Koreja srušiti „beskorisnu“ kancelariju za komunikacije. Severna Koreja je danas digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom… »

Pjongjang uništio Kancelariju za vezu sa Južnom Korejom

Glas Amerike 16.06.2020
SEUL — Severna Koreja realizovala je pretnju da će uništiti de fakto međukorejsku ambasadu, severno od granice, što je najnoviji potez Pjongjanga usmeren ka zaoštravanju tenzije sa Seulom. Južnokorejski mediji preneli su da se čula jaka… »

Severna Koreja je spremna da pošalje vojsku u demilitarizovanu zonu, naredbu izdala kimova sestra

Blic 16.06.2020
Severna Koreja upozorila je da je spremna da pošalje vosjku u demilitarizovanu zonu koja razdvaja dve Koreje. Pretnja je delimično odgovor na prevratničku grupu u Južnoj Koreji koja je slala propagandni materijal u Severnu Koreju. Tokom vikenda, Kim… »

Velika eksplozija na granici dve zemlje: Granatirana kancelarija za vezu!

Mondo 16.06.2020
Na granici Južne i Severne Koreje došlo je do velike eksplozije! Ona je tom prilikom rekla da je dobila sva ovlašćenja kako bi preduzela "sledeću akciju" protiv Seula. "Sprovodeći ovlašćenja vrhovnog vođe naše stranke i države, dala sam… »

Južna Koreja najavljuje snažan odgovor ako Pjongjang nastavi sa provokacijama

N1 Info 16.06.2020
Savet za nacionalnu bezbednost Južne Koreje saopštio je da će snažno odgovoriti ukoliko Pjongjang "nastavi da preduzima mere koje pogoršavaju situaciju", pošto je Severna Koreja prošle noći uništila Kancelariju za veze na međusobnoj državnoj… »

Državna TV potvrdila: Odgovor "ološu" VIDEO

B92 16.06.2020
Pjongjang -- Severna Koreja potvrdila je da je danas uništila međukorejsku kancelariju za vezu u pograničnom gradu Kesong. Zvanična severnokorejska novinska akencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, "ološu" koji… »

Pogledajte trenutak u kome je Kim digao u vazduh južnokorejski štab: Dramatične scene na granici dve Koreje (video)

Večernje novosti 16.06.2020
Do eksplozije je došlo tri dana nakon što je sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una upozorila da će Severna Koreja srušiti "beskorisnu" kancelariju za komunikacije. SEVERNA Koreja je danas digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u… »

Poruka S. Koreji: Odgovorićemo

B92 16.06.2020
Seul -- Južna Koreja će snažno odgovoriti na bilo kakvu provokativnu vojnu akciju Severne Koreje, saopštilo je danas ministarstvo odbrane u Seulu. Ranije danas Severna Koreja digla je u vazduh kancelariju za vezu dve Koreje u pograničnom gradu… »

Južna Koreja najavljuje snažan odgovor

Danas 16.06.2020
Savet za nacionalnu bezbednost Južne Koreje saopštio je danas da će snažno odgovoriti ukoliko Pjongjang „nastavi da preduzima mere koje pogoršavaju situaciju“, pošto je Severna Koreja prole noći uništila Kancelariju za veze na međusobnoj… »

Dramatičan trenutak na granici dve Koreje: Ovo je momenat kada je Pjongjang razneo kancelariju za vezu (video)

Kurir 16.06.2020
Severna Koreja je danas digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kaesongu. Južnokorejska vojska je objavila snimak eksplozije u kojoj je razneta kancelarija. Zvanična severnokorejska novinska agencija KCNA javila je da… »

Pjongjang: “Odgovorili smo ološu iz Južne Koreje”

Nova 16.06.2020
Severna Koreja potvrdila je da je danas uništila međukorejsku kancelariju za vezu u pograničnom gradu Kesong. Zvanična severnokorejska novinska agencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, “ološu” koji treba… »

"Skupo ćete: Platiti!" Pjongjang: Ovo je naš odgovor "ološu iz Južne Koreje"

Blic 16.06.2020
Severna Koreja potvrdila je da je danas uništila kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesong. Zvanična severnokorejska novinska agencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, "ološu" koji treba… »

Eksplozije na granici dve Koreje, severnokorejci digli u vazduh kancelariju za vezu

RTS 16.06.2020
Eksplozije praćene oblakom dima u severnokorejskom Kesungu, na granici sa Južnom Korejom, javljaju južnokorejski mediji. Južnokorejski mediji javljaju da je vojska severnog suseda u vazduh digla kancelariju za vezu, koja se nalazi unutar industrijskog… »

VIDEO: Severna Koreja digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom

Radio 021 16.06.2020
Jaka eksplozija odjeknula je u graničnoj oblasti Severne Koreje, u industrijskom kompleksu u Keasongu. Severna Koreja je digla u vazduh kancelariju za vezu (nezvaničnu ambasadu) sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, rekli su južnokorejski… »

Kim zbog ovoga digao u vazduh kancelariju i poručio seulu: Ološu, ovo je odgovor, skupo ćete platiti za zločine! Video

Kurir 16.06.2020
Severna Koreja potvrdila je da je danas uništila međukorejsku kancelariju za vezu u pograničnom gradu Kesong. Zvanična severnokorejska novinska akencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, "ološu" koji treba "skupo… »

Trenutak kada je Kim Džong Un digao u vazduh kancelariju za vezu: Odjednom je dim prekrio ceo kvart

Telegraf 16.06.2020
Uništena je zgrada sa četiri sprata. Zvanični Pjongjang potvrdio je danas da je digao u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u gradu Kesong. U međuvremenu pojavio se novi video snimak na kome se vidi trenutak kada je stradala zgrada od… »

"Tragično uništena sjajnom eksplozijom": Ovo je trenutak kada je Pjongjang digao u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom…

Blic 16.06.2020
Severna Koreja je danas digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kaesongu. Južnokorejska vojska je objavila snimak eksplozije. Zvanična severnokorejska novinska akencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije… »

Sestra preti: Poslaćemo vam vojsku

B92 16.06.2020
Pjongjang -- Severna Koreja upozorila je da je spremna da pošalje vosjku u demilitarizovanu zonu koja razdvaja dve Koreje. Pretnja je delimično odgovor na prevratničku grupu u Južnoj Koreji koja je slala propagandni materijal u Severnu Koreju. Tokom… »

Eksplozija na granici: Severna Koreja digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom!

Večernje novosti 16.06.2020
Čini se da je Severna Koreja raznela kancelariju za vezu između dve Koreje u pograničnom gradu Kesong, saopštili su vojni izvori u Seulu. Hitan sastanak najviših bezbednosnih zvaničnika Južne Koreje. SEUL - Čini se da je Severna Koreja raznela… »

"Ovo je beskorisno, dižemo ga u vazduh" VIDEO

B92 16.06.2020
Seul -- Severna Koreja je digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, potvrdio je ministar za ujedinjenje Južne Koreje. Prema ministarstvima odbrane i ujedinjenja Južne Koreje, Severna Koreja je raznela… »

Pjongjang: Kancelarija uništena, odgovor ološu iz J. Koreje

Nova 16.06.2020
Severna Koreja potvrdila je da je danas uništila međukorejsku kancelariju za vezu u pograničnom gradu Kesong. Zvanična severnokorejska novinska agencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, “ološu” koji treba… »

Prvi snimci kancelarije za vezu koju je Kim Džong Un digao u vazduh: “Platićete, ološi”

Telegraf 16.06.2020
Zvanična severnokorejska novinska akencija KCNA javila je da je uništenje kancelarije odgovor, kako je navedeno, "ološu" koji treba "skupo da plati za svoje zločine" Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi kako kulja dim iz… »

Severna Koreja digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom korejom

RTV 16.06.2020
SEUL - Severna Koreja je digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, potvrdio je ministar za ujedinjenje Južne Koreje. Prema ministarstvima odbrane i ujedinjenja Južne Koreje, Severna Koreja je raznela… »

Eksplozija, dim i strepnja: Ovako sada izgleda granica između dve Koreje (foto, video)

Blic 16.06.2020
Objavljene su prve fotografije iz Kaesonga, gde je Pjongjang digao u vazduh kancelariju za vezu sa Seulom. Na fotografijama koje je objavila južnokorejska agencija Jonhap, vidi se dim u pograničnom gradu Kaesongu. Ranije danas su zvaničnici iz Seula… »

Eksplozija na granici severne i južne Koreje: Počele spekulacije, svi se boje onog najgoreg!

Pravda 16.06.2020
Severna Koreja je digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, rekli su južnokorejski zvaničnici. Kako javlja AFP, čula se eksplozija, a sa lica mesta se vidi dim. Eksplozija je usledila samo nekoliko sati nakon… »

Opasno zakuvavanje! Eksplozija na granici Severne i Južne Koreje: Pjongjang razneo kancelariju za vezu

Kurir 16.06.2020
Čini se da je Severna Koreja raznela kancelariju za vezu između dve Koreje u pograničnom gradu Kesong, saopštili su danas vojni izvori u Seulu. Agencija Jonhap navodi da se vidi dim iz oblasti gde se prethodno čula eksplozija i dodaje da su vojni… »

Rastu tenzije između dve Koreje, uništena zajednička kancelarija na severu

N1 Info 16.06.2020
Severna Koreja je digla u vazduh zajedničku kancelariju za saradnju sa južnim susedima u blizini graničnog grada Kaesonga, saopštili su zvaničnici Seula. Kako piše BBC, ovo se dogodilo svega nekoliko sati nakon što je Pjongjang zapretio vojnom… »

Hitan sastanak najviših bezbednosnih zvaničnika J. Koreje

Nova 16.06.2020
Predsednik Južne Koreje Mun Džae In sazvao je danas hitan sastanak najviših bezbednosnih zvaničnika, nakon što je Severna Koreja digla u vazduh međukorejsku kancelariju za vezu u pograničnom gradu Kesong, javlja agencija Jonhap. Prema… »

Severna Koreja preti da će poslati vojsku u demilitarizovanu zonu: Spremni smo da zauzmemo položaje

Pravda 16.06.2020
Severna Koreja upozorila je da je spremna da pošalje vosjku u demilitarizovanu zonu koja razdvaja dve Koreje. Pretnja je delimično odgovor na prevratničku grupu u Južnoj Koreji koja je slala propagandni materijal u Severnu Koreju. Tokom vikenda, Kim… »

Severna Koreja raznela kancelariju za vezu u Kesongu

Nova 16.06.2020
Sjeverna Koreja je, izgleda, digla u vazduh zgradu međukorejske kancelarije za vezu, javlja novinska agencija Yonhap pozivajući se na južnokorejski vojni izvor. Ministarstvo za ujedinjenje u Seulu saopštilo je da je kancelarija u pograničnom gradu… »

Na ivici rata: Eksplozija na granici dve Koreje, Pjongjang digao u vazduh kancelariju za vezu

Blic 16.06.2020
Severna Koreja je digla u vazduh kancelariju za vezu sa Južnom Korejom u pograničnom gradu Kesongu, rekli su južnokorejski zvaničnici. Kako javlja AFP, čula se eksplozija, a sa lica mesta se vidi dim. Seulsko Ministarstvo za ujedinjenje tvrdi da je… »

Severna Koreja preti da će poslati vojsku u demilitarizovanu zonu

RTS 16.06.2020
Pjonjang saopštava da je spreman da pošalje vosjku u demilitarizovanu zonu koja razdvaja dve Koreje. Pretnja je delimično odgovor na prevratničku grupu u Južnoj Koreji koja je slala propagandni materijal u Severnu Koreju. Tokom vikenda, Kim Jo… »

Južna Koreja: Međukorejski ured za vezu uništen u eksploziji

Al Jazeera 16.06.2020
Sjeverna Koreja je nedavno zaprijetila uništenjem ureda koji je uspostavljen 2018. Sjeverna Koreja je izgleda digla u zrak zgradu međukorejskog ureda za vezu, javlja novinska agencija Yonhap pozivajući se na južnokorejski vojni izvor. Ministarstvo za… »

Severna Koreja preti da će poslati vojsku u demilitarizovanu zonu: Spremni smo da zauzmemo položaje

Kurir 16.06.2020
Severna Koreja upozorila je da je spremna da pošalje vosjku u demilitarizovanu zonu koja razdvaja dve Koreje. Pretnja je delimično odgovor na prevratničku grupu u Južnoj Koreji koja je slala propagandni materijal u Severnu Koreju. Tokom vikenda, Kim… »

Vesti dana »