Povezane vesti
Šuška se, šuška: Ona je "ukrala" svu pažnju na Šaulićevom rođendanu! (foto)
Mondo 16.06.2020
Da li je ovo potvrda ljubavi? Da li je ovo potvrda ljubavi? U jeku glasina da je sin pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlo otpočeo romansu sa Aleksandrom Mladenović ona se pojavila na proslavi njegovog rođendana i privukla veliku pažnju. Pevačica je bila… »
Aleksandra Mladenović između dve vatre: Na Mihajlovom rođendanu peva njen bivši dečko
Telegraf 16.06.2020
Na žurki ne manjka dobre atmosfere, a slavljenik Mihajlo, kao i njegova sestra Ilda su jedni od najveselijih. Aleksandra Mladenović pojavila se na proslavi rođendana Mihajla Šaulića, sina pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a pevačica je na… »
Aleksandra Mladenović stigla na šaulićev rođendan: Kakav dekolte! "Znam ja šta on voli, a on zna šta mu ja želim!" (video)…
Blic 15.06.2020
Pevačica Aleksandra Mladenović pojavila se večeras na rođendanu Mihajla, sina Šabana Šaulića, u jeku priča da su nedavno otpočeli romansu. - Znam ja šta on voli, pripremili smo repertoar, zapevaću mu njegovu omiljenu pesmu. Nije moja, nije moja - kazala… »
Vesti dana »
Švajcarci povukli ponudu za kupovinu imovine ruskog Lukoila
Nova ekonomija pre 53 minutajoš 24 povezane
Policija uhapsila napadača (32), nožem isekao mladića (25) na grbavici Munjevitom akcijom stavljena tačka na incident u Danila Kiša
Dnevnik pre 3 minutajoš 13 povezanih