Повезане вести
Шушка се, шушка: Она је "украла" сву пажњу на Шаулићевом рођендану! (фото)
Мондо 16.06.2020
Да ли је ово потврда љубави? Да ли је ово потврда љубави? У јеку гласина да је син покојног Шабана Шаулића, Михајло отпочео романсу са Александром Младеновић она се појавила на прослави његовог рођендана и привукла велику… »
Александра Младеновић између две ватре: На Михајловом рођендану пева њен бивши дечко
Телеграф 16.06.2020
На журки не мањка добре атмосфере, а слављеник Михајло, као и његова сестра Илда су једни од највеселијих. Александра Младеновић појавила се на прослави рођендана Михајла Шаулића, сина покојног краља народне музике Шабана… »
Александра Младеновић стигла на шаулићев рођендан: Какав деколте! "Знам ја шта он воли, а он зна шта му ја желим!" (видео)…
Блиц 15.06.2020
Певачица Александра Младеновић појавила се вечерас на рођендану Михајла, сина Шабана Шаулића, у јеку прича да су недавно отпочели романсу. - Знам ја шта он воли, припремили смо репертоар, запеваћу му његову омиљену песму. Није… »
Вести дана »
Безобразлук НБА лиге: Изашла МВП листа, погледајте где су ставили Николу Јокића
Мондо пре 8 минутајош 26 повезаних
СПЦ слави празник посвећен великомученику Димитрију - Митровдан, на данашњи дан није добро прекоревати децу
РТВ пре 1 сатјош 18 повезаних
Орбан добио од САД изузеће од санкција на руску нафту и гас за Мађарску: Како је то успео?
Недељник пре 27 минутајош 20 повезаних
Мирно јутро испред Скупштине: Таковска и Булевар краља Александра проходне за саобраћај
Еуроневс пре 26 минутајош 9 повезаних