Povezane vesti

Govorila je na protestima "Crni životi su važni", a sad je nađena mrtva

B92 16.06.2020
Talahasi -- Devetnaestogodišnja aktivistkinja pokreta "Crni životi su važni" sa Floride pronađena je mrtva, nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Policija iz Talahasija pronašla je telo Oluvatoin Salau (19) i Viktorije Sims (75) u… »

Aktivistkinja pokreta "Životi crnaca su važni" pronađena mrtva: 6. juna objavila da je zlostavljana, a onda je nestala

Kurir 16.06.2020
Policija iz grada Talhaše istražuje smrt aktivistkinje pokreta "Životi crnaca su važni" (Black Lives Matter) čije je telo pronađeno samo nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Oluvatoin Salau i Viktorija Sims (75) juče uveče… »

Aktivistkinja pokreta “Crni životi su važni” pronađena mrtva

Nova 16.06.2020
Devetnaestogodišnja aktivistkinja pokreta "Crni životi su važni" (Black lives matter) sa Floride pronađena je mrtva, nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Policija iz Talahasija pronašla je telo Oluvatoin Salau (19) i Viktorije Sims… »

Aktivistkinja pokreta "Crni životi su važni" pronađena mrtva

RTV 16.06.2020
TALAHASI - Devetnaestogodišnja aktivistkinja pokreta "Crni životi su važni" (Black lives matter) sa Floride pronađena je mrtva, nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Policija iz Talahasija pronašla je telo Oluvatoin Salau (19) i… »

Aktivistkinja pokreta "Black lives matter" pronađena mrtva

Radio 021 16.06.2020
Policija grada Talahasi istražuje smrt aktivistkinje pokreta "Black lives matter" čije je telo pronađeno samo nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Oluvatojin Salau (19) i još jedna 75-godišnja žena juče uveče su pronađene mrtve… »

Aktivistkinja pokreta "Black Lives Matter" pronađena mrtva

RTS 16.06.2020
Policija iz grada Talhaše istražuje smrt aktivistkinje pokreta "Black Lives Matter" čije je telo pronađeno samo nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak. Oluvatoyin Salau i 75-godišnja žena juče uveče pronađene su mrtve. Vlasti nisu… »

Vesti dana »