Povezane vesti
"Moja prva plata" kreće od jeseni, ekonomisti je vide kao deo kampanje za izbore
N1 Info 16.06.2020
Pravo na novčanu pomoć države za zapošljavanje mladih u Srbiji kojima će to biti prvi posao, kroz program "Moja prva plata", imaće poslodavci koji se prvi prijave, a novac za svakog novozaposlenog biće moguće dobiti već od jeseni, piše "Blic". Kako list… »
Mediji: Vladin program Moja prva plata startuje od jeseni
Beta 16.06.2020
Pravo na novčanu pomoć države za zapošljavanje mladih u Srbiji kojima će to biti prvi posao, kroz program "Moja prva plata", imaće poslodavci koji se prvi prijave, a novac za svakog novozaposlenog biće moguće dobiti već od jeseni, piše "Blic". Kako list… »
Vesti dana »
Bonđorno kvario, Mektomini popravljao, Napoli slavio iz penala 95
Sport klub pre 2 satajoš 47 povezanih
Ruski guverner pod raketnom paljbom: Hitno se oglasio nakon ukrajinskog napada na Belgorod
Večernje novosti pre 41 minutajoš 27 povezanih
Do kraja dana i tokom noći kiša i sneg, evo u kom delu Srbije neće biti padavina: spustiće se i magla
Telegraf pre 3 satajoš 30 povezanih
U Makedoniji zaplenjeno 40 tona marihuane! Deo pronađen u firmama, deo iznošen kombijima i kamionima: Sve povezano sa rekordnom zaplenom droge kod Kruševca
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Loše vesti za srpskog tenisera, udario u staklena vrata, pa zadobio ozbiljne povrede glave, lica i vilice!
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih