Povezane vesti
"Moja prva plata" kreće od jeseni, ekonomisti je vide kao deo kampanje za izbore
N1 Info 16.06.2020
Pravo na novčanu pomoć države za zapošljavanje mladih u Srbiji kojima će to biti prvi posao, kroz program "Moja prva plata", imaće poslodavci koji se prvi prijave, a novac za svakog novozaposlenog biće moguće dobiti već od jeseni, piše "Blic"… »
Mediji: Vladin program Moja prva plata startuje od jeseni
Beta 16.06.2020
Pravo na novčanu pomoć države za zapošljavanje mladih u Srbiji kojima će to biti prvi posao, kroz program "Moja prva plata", imaće poslodavci koji se prvi prijave, a novac za svakog novozaposlenog biće moguće dobiti već od jeseni, piše "Blic"… »
Vesti dana »

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 6 satijoš 12 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 45 povezanih