Povezane vesti
Lajčak i Tači razgovarali u Prištini, očekuju saradnju EU i SAD oko dijaloga
Slobodna Evropa 16.06.2020
Specijalni predstavnik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izjavio je u utorak (16. juna) u Prištini da zasad ne zna da li će učestvovati na sastanku Kosova i Srbije 27. juna u Beloj kući u organizaciji američke administracije. "Ono što znam… »
Lajčak stiže na Kosovo uz pomoć švajcarske vojske: Oglasio se i na Tviteru (foto)
Srbija danas 16.06.2020
Očekuje se da Lajčak sa predstavnicima prištinskih vlasti razgovara o modalitetima i predloži datume za nastavak dijaloga pod posredstvom EU. Miroslav Lajčak je trebalo da juče stigne u Prištinu, ali je njegov let iz Ciriha otkazan. Na Kosovo će… »
Lajčak na Kosovu: Poslao prvu poruku u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine
Srbija danas 16.06.2020
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak stigao je u Prištinu i odatle je poručio da je dijalog u Briselu važan, jer je budućnost tzv. Kosova u EU. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači sastaće se danas u… »
Izaslanik EU Miroslav Lajčak dolazi u Prištinu švajcarskim vojnim avionom
N1 Info 16.06.2020
Specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Srbije i Kosova Miroslav Lajčak doputovaće u Prištinu popodne švajcarskim vojnim avionom. "Posle neznatnih komplikacija na putovanju juče (15. jun), međunarodna zajednica je… »
Lajčak krenuo za Prištinu avionom švajcarske vojske
Telegraf 16.06.2020
Očekuje se da Lajčak sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija razgovara o modalitetima i predloži datume za nastavak dijaloga pod posredstvom EU. Specijalni izaslanik EU za pregovore Beograda i Prištine Miroslav Lajčak kreće put Prištine… »
Vesti dana »
Deo mene otišao je sa tobom, do nekog drugog života, moje jedino: U Duboni i Malom Orašju održava se trogodišnji pomen za žrtve masakra (foto)
Kurir pre 29 minutajoš 57 povezanih
Cene nafte pale zbog najave SAD da će izvući brodove iz Ormuskog moreuza
Insajder pre 9 minutajoš 30 povezanih
Uroš Stevanović podneo ostavku nakon izjava novog predsednika VSS-a
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih
Sunčano i toplo, jutra i dalje hladna: temperatura do 24 stepena
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane