Повезане вести

Јокићев тренер изненадио јавност:Прележао корону, а сазнао 2 месеца касније

Јокићев тренер изненадио јавност:Прележао корону, а сазнао 2 месеца касније

Мондо 16.06.2020
Тренер Денвера Мајкл Мелоун изјавио је да је био позитиван на Цовид-19, што је установио накнадно. Тренер Денвера Мајкл Мелоун изјавио је да је био позитиван на Цовид-19, што је установио накнадно Мајкл Мелоун, тренер Денвер… »
Јокићев тренер: Имао сам вирус, али сам га шутнуо у задњицу

Јокићев тренер: Имао сам вирус, али сам га шутнуо у задњицу

Нова 16.06.2020
Мајк Мелоун, тренер Денвера, открио је да је имао коронавирус, али да то није било дијагностификовано. Он је навео да је у његовом организму утврђено присуство антитела на недавном тестирању. Мелоун је додао и да је око 20… »
"Разбио сам: Корону!" Тренер Николе Јокића Мелоун победио заразу, иако у Америци није могао да се тестира док му је било лоше!…

"Разбио сам: Корону!" Тренер Николе Јокића Мелоун победио заразу, иако у Америци није могао да се тестира док му је било лоше!…

Спортал блиц 16.06.2020
Тренер Николе Јокића у Денвер Нагетсима, Мајкл Мелоун, обелоданио је да је преболео нови корона вирус. Како је истакао, испрва није ни знао да се инфицирао, а тек када је опаку заразу преболео, утврђено је да је био инфициран… »
Јокићев тренер имао корона вирус, сазнао два месеца касније

Јокићев тренер имао корона вирус, сазнао два месеца касније

Телеграф 16.06.2020
Мајк Мелоун није у старту био у могућности да се прегледа. Још један НБА актер је пребродио вирус ЦОВИД-19, у питању је тренер Денвера Мајк Мелоун, који се у марту заразио, болест је била са симптомима, али је тек у мају добио… »

Вести дана »