Povezane vesti
Uhapšen zbog osam krađa u vikendicama u Irigu
Dnevnik 16.06.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Irigu podneli su krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca iz Iriga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio osam krivičnih dela teška krađa. Sumnja se da je u prethodnom… »
Muškarac izvršio osam teških krađa kod Iriga
Nova 16.06.2020
Policija u Irigu podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (53) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio osam krivičnih dela teška krađa. “Sumnja se da je u prethodnom periodu, u vikend-naselju na području Krušedola, provaljivao u vikendice iz kojih je… »
Vesti dana »
"Traga se za drugom osobom", oglasio se Dačić nakon hapšenja osumnjičenog za bacanje bombe na Čolinu vilu
Telegraf pre 21 minutajoš 5 povezanih
„Trebalo bi da bude veoma zabrinut“: Tramp poslao upozorenje ajatolahu Hamneiju nakon novih tenzija SAD i Irana
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 11 minutajoš 1 povezana