Повезане вести
Вучевић: Уложили смо у Руменку 883 милиона динара, а припремамо и нове пројекте
Блиц 16.06.2020
- Завршетком последње фазе изградње канализационе мреже на територији МЗ Руменка, инфраструктуром ће бити покривено 99 процената тог насеља, а вредност последње фазе је 110 милиона динара – нагласио је градоначелник Милош… »
Вучевић: Од како сам ја градоначелник, уложено је 883 милиона рсд у Руменку
Мондо 16.06.2020
Градоначелник је у Руменки посетио и породичну фирму ''Ракић пром'', а потом је обишао радове на реконструкцији фудбалског терена у том месту. Градоначелник је у Руменки посетио и породичну фирму ''Ракић пром'', а потом је обишао… »
Милош Вучевић: Од како сам ја градоначелник, уложено је 883 милиона динара у Руменку, а припремамо и нове пројекте
Курир 16.06.2020
- Завршетком последње фазе изградње канализационе мреже на територији МЗ Руменка, инфраструктуром ће бити покривено 99 процената тог насеља, а вредност последње фазе је 110 милиона динара – нагласио је градоначелник Милош… »
Степановићево се спрема за велики јубилеј (ФОТО)
Мој Нови Сад 16.06.2020
Насеље солунских добровољаца крајем године слави 100 година од оснивања. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је приградско населје Степановићево и том приликом обишао је новоизграђено дечије игралиште, терен за… »
Центар Степановићева биће спреман за обележавање великог јубилеја
РТВ 16.06.2020
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је приградско насеље Степановићево и том приликом обишао је новоизграђено дечије игралиште, терен за боћање и кошаркашки терен, радове на реконструкцији зграде Месне… »
Завршава се изградња канализације у Руменки
РТВ 16.06.2020
НОВИ САД - Завршетком последње фазе изградње канализационе мреже на територији МЗ Руменка, инфраструктуром ће бити покривено 99 процената тог насеља, а вредност последње фазе је 110 милиона динара – нагласио је градоначелник… »
Центар Степановићева биће спреман за 100 година од оснивања
Дневник 16.06.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је приградско насеље Степановићево и том приликом обишао је новоизграђено дечије игралиште, терен за боћање и кошаркашки терен, радове на реконструкцији зграде Месне заједнице, а… »
У току последња фаза изградње канализационе мреже у Руменки
Дневник 16.06.2020
Завршетком последње фазе изградње канализационе мреже на територији МЗ Руменка, инфраструктуром ће бити покривено 99 процената тог насеља, а вредност последње фазе је 110 милиона динара, нагласио је градоначелник Милош… »
Вести дана »
Велико интересовање за легализацију: 19.000 захтева за један дан, Пошта ради пуним капацитетом
Политика пре 12 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 42 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 2 сатајош 15 повезаних