Повезане вести
Лајчак у Приштини: Знам датуме за дијалог, не могу да објавим
Телеграф 16.06.2020
Морам да координирам са партнерима и немамо времена за губљење - рекао је Лајчак. Специјални изасланик Европске уније за дијалог Мирослав Лајчак стигао је данас у Приштину и по доласку рекао да је дијалог у Бриселу важан, јер… »
Лајчак у Приштини: Знам датуме за дијалог, али не могу их објавити
Ал Јазеера 16.06.2020
Најважније је да дијалог почне, јер је будућност Косова европска, рекао је специјални изасланик Европске уније. Специјални представник Европске уније за дијалог Косова и Србије Мирослав Лајчак изјавио је у уторак, након састанка… »
Тачи за обострано признање, Лајчак за сарадњу са Американцима
Спутник 16.06.2020
Косовски председник Хашим Тачи након састанка са специјалним представником ЕУ за дијалог између Београда и Приштине, Мирославом Лајчаком, казао је да је став Косова да у овом процесу треба започети визну либерализацију и што пре… »
"Знам датуме дијалога али не смем да кажем"
Ало 16.06.2020
Најважније је да се поћне. Специјални изасланик Европске уније за дијалог Мирослав Лајчак стигао је данас у Приштину и по доласку рекао да је дијалог у Бриселу важан, Лајчак је новинарима у Приштини рекао да зна датуме састанака… »
Лајчак поручио из Приштине: Знам датуме за дијалог, немамо времена за губљење
Србија данас 16.06.2020
Специјални изасланик Европске уније рекао је да је будућност тзв. Косова у тој институцији. Специјални изасланик Европске уније за дијалог Мирослав Лајчак стигао је данас у Приштину и по доласку рекао да је дијалог у Бриселу… »
Европска унија послала поруку лажној држави: ЕУ дијалог се не може заобићи, ко год да се умеша
Србија данас 16.06.2020
Мирослав Лајчак има пуну подршку свих земаља чланица ЕУ. Стратешки циљеви Београда и Приштине су европска будућност и чланство у ЕУ, а пут ка остварењу те будућности води кроз дијалог коме посредује ЕУ и то се не може заобићи… »
Порука из ЕУ о Косову: Не можете нас заобићи
Мондо 16.06.2020
Стратешки циљеви Београда и Приштине су европска будућност и чланство у ЕУ, а пут ка остварењу те будућности води кроз дијалог коме посредује ЕУ и то се не може заобићи, каже портпарол ЕУ Петер Стано. Стратешки циљеви Београда… »
Из ЕУ поручују: Ми посредујемо у дијалогу, помоћ било ког партнера који дели исти циљ је добродошла
Телеграф 16.06.2020
ЕУ и САД имају исте циљеве на Западном Балкану као што су стабилизација и реформе - каже портпарол ЕУ Петер Стано. Стратешки циљеви Београда и Приштине су европска будућност и чланство у ЕУ, а пут ка остварењу те будућности… »
Вести дана »
Јокић насмејао америчке новинаре: Имам још огреботина, само нисам желео да се предам без борбе
РТС пре 2 сатајош 44 повезане
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних
Све очи упрте у Кушнера и његово перо! Трећи дан преговора о Украјини на Флориди, остварен напредак, али кључни корак зависи од Русије!
Курир пре 49 минутајош 18 повезаних