Povezane vesti

Brnabić: U interesu je Srbije da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

Blic 16.06.2020
Premijerka Ana Brnabić ponovila je danas da je interes Srbije da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše informacije koje su se pojavile u regionu, da navodno postoje dokaze da se u Srbiji… »

Brnabić: Interes Srbije je da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

RTS 16.06.2020
Premijerka Ana Brnabić ponovila je da je interes Srbije da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše informacije koje su se pojavile u regionu, da navodno postoje dokazi da se u Srbiji nalaze… »

Brnabić: Interes je Srbije da sazna ko je ubio Olivera Ivanovića

RTV 16.06.2020
ČAČAK - Premijerka Ana Brnabić ponovila je danas da je interes Srbije da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše informacije koje su se pojavile u regionu, da navodno postoje dokaze da se u… »

Interes je Srbije da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

Dnevnik 16.06.2020
ČAČAK: Premijerka Ana Brnabić ponovila je da je interes Srbije da se sazna ko stoji iza ubistva Olivera Ivanovića. Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše informacije koje su se pojavile u regionu, da navodno postoje dokaze da se u Srbiji… »

Vesti dana »