Povezane vesti

Varhelji odgovorio evropskim poslanicima: Izveštaj ODIHR-a o izborima biće osnova za ocenu EK

Novi magazin 16.06.2020
Evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varhelji odgovorio je na pismo evropskih poslanika iz redova Socijalista i demokrata (S&D) od 4. juna, u kojem su izrazili zabrinutost povodom stanja demokratije i političke situacije u Srbiji. “Molim… »

Varhelji: Izveštaj ODIHR o izborima biće osnova za godišnju ocenu o Srbiji

N1 Info 16.06.2020
"Kredibilitet procesa evrointegracija Srbije zavisi od jasne komunikacije srpske vlade sa javnošću i sprovođenja svih neophodnih reformi", smatra Oliver Varhelji, komesar za proširenje EU. U odgovoru na pismo poslanika socijalista i demokrata u… »

Izvještaj posmatračke misije EU-a osnova za ocjenu izbora u Srbiji

Al Jazeera 16.06.2020
Evropski komesar Oliver Varhelyi kaže da je važna uloga slobodnih medija, jednaki uslovi za sve i proaktivna uloga medijskih regulatora. Europski povjerenik za proširenje Oliver Varhelyi, u odgovori na pismo skupine zastupnika Europskog parlamenta… »

Varheji: Izveštaj posmatračke misije EU osnova za ocenu izbora

RTV 16.06.2020
BRISEL - Komesar za proširenje Oliver Varheji u odgovori na pismo grupe poslanika Evropskog parlamenta kaže Evropska komisija pažljivo prati dešavanja u Srbiji uključujući i izborni proces za parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore planirane 21… »

Varheji: Izveštaj ODIHR o izborima osnova za ocenu Evropske komisije o Srbiji

Danas 16.06.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji odgovorio je na pismo evropskih poslanika iz redova Socijalista i demokrata u kojem su izrazili zabrinutost povodom stanja demokratije i političke situacije u Srbiji i istakao da će Izveštaj OEBS-ove… »

Varhelji europarlamentarcima: Pomno pratimo dešavanja u Srbiji

Slobodna Evropa 16.06.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji odgovorio je na pismo grupe evropskih zastupnika, iz druge najveće političke grupacije u Evropskom parlamentu – socijaldemokrata, koji su izrazili zabrinutost klimom u kojoj će se održati parlamentarni… »

Vesti dana »