Povezane vesti
Partizan doveo Kamerunca, a zvezda - malezijca! Fudbaler koji je bio u kampu Sitija potpisuje ugovor sa crveno-belima: "Vole…
Sportal blic 16.06.2020
Ranije danas pojavila se vest da je Fudbalski klub Partizan angažovao kamuernskog internacionalca Makija Banjaka, a ni sa druge strane Topčiderskog brda nisu mirovali kada su transferi u pitanju. Dok se čekaju pojačanja u prvom timu šampiona Srbije za… »
Zvezda dovela najtalentovanijeg igrača Malezije
Mozzart sport 16.06.2020
Prošao probu za kadetski tim. Čekaju se velika pojačanja u seniorskom timu, ali Crvena zvezda nastavlja da popunjava omladinsku školu talentima sa svih meridijana. Vrlo egzotična vest stiže iz Malezije. Jedan od najtalentovanijih igrača te azijske zemlje… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 10 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nevreme samo što nije udarilo! Hitno upozorenje RHMZ: Stižu pljuskovi sa grmljavinom najpre u ove delove zemlje
Blic pre 29 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 9 minutajoš 26 povezanih