Povezane vesti
Neda Ukraden priznala da stan u elitnom delu Beograda nije njen!
Mondo 16.06.2020
Samo stanuje tu. Samo stanuje tu. Pevačica Neda Ukraden, dane u izolaciji provela je u luksuznom naselju u Beogradu na vodi, odakle je na društvenim mrežama objavljivala video snimke sa terase. Iako su mediji nagađali da je ova nekretnina u pevačicinom… »
Neda Ukraden priznala da stan u elitnom naselju nije u njenom vlasništu: "Ja, nažalost, samo stanujem tu"
Blic 16.06.2020
Pevačica Neda Ukraden (69) se nedavno pohvalila skupocenom nekretninom u jednom od luksuznijih novoizgrađenih naselja u Beogradu. Ona je u tom stanu provela čitavu izolaciju, ali tvrdi da je tu samo stanovala i da stan nije u njenom vlasništvu. - Ja… »
"Ja, nažalost, samo stanujem tu": Neda priznala da stan u Beogradu na vodi nije u njenom vlasništvu
Telegraf 16.06.2020
Pevačica kaže da iako je prošla epidemija korona virusa, ona još uvek strepi i veoma je oprezna. Pevačica Neda Ukraden (69), pojavila se sinoć, 15. maja, na promociji novog romana voditeljke Vesne Dedić, u jednom beogradskom lokalu. S obzirom na to da je… »
Vesti dana »
Situacija u ABA ligi sve jasnija: Rumuni pobedili u Sarajevu, Bosna se prekasno probudila
Telegraf pre 38 minutajoš 32 povezane
Drama u Moreuzu uživo: "Nema gađanja civilne infrastrukture Irana, Ormuz mora biti otvoren!" Lideri zemalja EU poslali jasnu poruku Trampu! (video, foto)
Kurir pre 48 minutajoš 136 povezanih
Privedena dvojica studenata, građani ispred zgrade Policijske uprave
Sandžak press pre 1 satjoš 18 povezanih