Povezane vesti
Neda Ukraden priznala da stan u elitnom delu Beograda nije njen!
Mondo 16.06.2020
Samo stanuje tu. Samo stanuje tu. Pevačica Neda Ukraden, dane u izolaciji provela je u luksuznom naselju u Beogradu na vodi, odakle je na društvenim mrežama objavljivala video snimke sa terase. Iako su mediji nagađali da je ova nekretnina u… »
Neda Ukraden priznala da stan u elitnom naselju nije u njenom vlasništu: "Ja, nažalost, samo stanujem tu"
Blic 16.06.2020
Pevačica Neda Ukraden (69) se nedavno pohvalila skupocenom nekretninom u jednom od luksuznijih novoizgrađenih naselja u Beogradu. Ona je u tom stanu provela čitavu izolaciju, ali tvrdi da je tu samo stanovala i da stan nije u njenom vlasništvu. - Ja… »
"Ja, nažalost, samo stanujem tu": Neda priznala da stan u Beogradu na vodi nije u njenom vlasništvu
Telegraf 16.06.2020
Pevačica kaže da iako je prošla epidemija korona virusa, ona još uvek strepi i veoma je oprezna. Pevačica Neda Ukraden (69), pojavila se sinoć, 15. maja, na promociji novog romana voditeljke Vesne Dedić, u jednom beogradskom lokalu. S obzirom na to… »
Vesti dana »

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 32 minutajoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 32 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih