Povezane vesti
Vozio pijan, pa ubio četvoro mladih: Suđenje mladiću odgovornim za udes na Ibarskoj magistrali "kriv sam što sam vozio pod…
Blic 16.06.2020
Kriv sam što sam te noći vozio pod dejstvom alkohola i nisam se pridržavao ograničenja brzine. Izjavljujem saučešće porodicama poginulih i jako mi je žao zbog svega što se desilo. Ovo je pred Višim sudom u Beogradu kazao Nikola Mihailović (28), optužen… »
Ubio četvoro mladih na Ibarskoj: Vozač BMW priznao krivicu
Nova 16.06.2020
Suđenje vozaču BMW Nikoli Mihailoviću (28), koji je pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, avgusta prošle godine izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u kojoj je tragično nastradalo četvoro mladih, počelo je danas u Višem sudu u… »
Vesti dana »

Olujno nevreme juriša ka Srbiji Pogledajte kako će se vreme kretati iz sata u sat, ovaj deo Srbije prvi na udaru (radarski snimci)
Alo pre 1 satjoš 23 povezane

"Žele da ostanu ljudi bez lica": Brnabić: Studenti u blokadi odbili Vučićev poziv jer nemaju plan i program, jedina vizija im je nasilje
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih

Predstavnici vlasti podneli krivičnu prijavu protiv dvojice bivših funkcionera Infastrukture železnice Srbije
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Nova pre 3 satajoš 2 povezane

Stanje na putevima: Putnička vozila na Batrovcima čekaju četiri sata, na graničnom prelazu Šid dva sata
Glas Zaječara pre 3 satajoš 13 povezanih