Povezane vesti
Lepa Lukić ne krije tugu zbog smrti kolege Dobrivoja Topalovića!
Mondo 16.06.2020
Kolege o preminulom pevaču samo najlepše reči imaju: "Smiren, duhovit čovek, neponovljivog glasa"! Kolege o preminulom pevaču samo najlepše reči imaju: "Smiren, duhovit čovek, neponovljivog glasa"! Nakon duge i teške bolesti, Dobrivoje Topalović, jedan… »
Miroslav Ilić neutešan zbog smrti kuma!
Mondo 16.06.2020
Jutros je u 75. godini preminuo pevač Dobrivoje Topalović, a tužna vest posebno je pogodila njegovog bliskog prijatelja, kome je krstio kćerku Jelenu. Jutros je u 75. godini preminuo pevač Dobrivoje Topalović, a tužna vest posebno je pogodila njegovog… »
Mrava nije zgazio! Lepa Lukić skrhana bolom nakon vesti o smrti Dobrivoja Topalovića: Sunce moje, bio je mnogo dobar!
Kurir 16.06.2020
Poznata pevačica narodne muzike Lepa Lukić rastužila se kada je čula da je danas preminuo njen kolega Dobrivoje Topalović. “Jao, sunce moje, što mi ga je žao. Ne znam da li je bio bolestan… “, rekla je Lepa. Lepa nam je ispričala da su ona i Dobrivoje… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice u raspravi s meštanima, obećala struju za 72 sata
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane
Još jedan ledeni dan u Srbiji - vanredna situacija u osam opština, najteže u Loznici
RTV pre 44 minutajoš 72 povezane
Tramp o protestima u Iranu: Demonstranti kontrolišu drugi po veličini grad
Pravda pre 3 satajoš 29 povezanih
Motiejunas bez zadrške posle bruke u Kaunasu: "Svako radi nešto svoje, ovo je sramota"
Mondo pre 8 minutajoš 65 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
Danas pre 6 satijoš 29 povezanih