Povezane vesti
Lepa Lukić ne krije tugu zbog smrti kolege Dobrivoja Topalovića!
Mondo 16.06.2020
Kolege o preminulom pevaču samo najlepše reči imaju: "Smiren, duhovit čovek, neponovljivog glasa"! Kolege o preminulom pevaču samo najlepše reči imaju: "Smiren, duhovit čovek, neponovljivog glasa"! Nakon duge i teške bolesti, Dobrivoje Topalović, jedan… »
Miroslav Ilić neutešan zbog smrti kuma!
Mondo 16.06.2020
Jutros je u 75. godini preminuo pevač Dobrivoje Topalović, a tužna vest posebno je pogodila njegovog bliskog prijatelja, kome je krstio kćerku Jelenu. Jutros je u 75. godini preminuo pevač Dobrivoje Topalović, a tužna vest posebno je pogodila njegovog… »
Mrava nije zgazio! Lepa Lukić skrhana bolom nakon vesti o smrti Dobrivoja Topalovića: Sunce moje, bio je mnogo dobar!
Kurir 16.06.2020
Poznata pevačica narodne muzike Lepa Lukić rastužila se kada je čula da je danas preminuo njen kolega Dobrivoje Topalović. “Jao, sunce moje, što mi ga je žao. Ne znam da li je bio bolestan… “, rekla je Lepa. Lepa nam je ispričala da su ona i Dobrivoje… »
Vesti dana »

Trener Spartaka Jovanović: Pobedili smo utakmicu zbog dobre energije
Danas pre 7 minutajoš 3 povezane

Gori kineski tržni centar: Vatra ponovo planula u Bloku 70 na Novom Beogradu (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Upravo na Blic TV (video) pevačica se rasplakala usred emisije Otvorila dušu o poslu i problemima koje je imala, a onda progovorila i o vezi: "Ne mogu da volim nekoga ko smatram da me ne poštuje dovoljno"
Blic pre 57 minutajoš 2 povezane

Tea Tairović kao Anđelina Džoli: Prerušila se u Laru Kroft, a Sanju Vučić nećete prepoznati kao muškarca - evo koji je povod (video)
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana