Povezane vesti

Deset dana pred sastanak u SAD "oživele" stare nesuglasice Beograda i Prištine

Deset dana pred sastanak u SAD "oživele" stare nesuglasice Beograda i Prištine

N1 Info 17.06.2020
O sastanku delegacija Beograda i Prištine u Beloj kući, za sada je poznata samo simbolika - da će se o Kosovu razgovarati uoči Vidovdana. Koje teme će se naći na pregovaračkom stolu - nisu izneli srpski, kosovski, a ni strani zvaničnici. Još uvek nije… »
Vučić: Mala je Srbija da bi zapovedala Beloj kući, ali je dovoljno velika da kaže koji su njeni interesi, koje može i hoće da…

Vučić: Mala je Srbija da bi zapovedala Beloj kući, ali je dovoljno velika da kaže koji su njeni interesi, koje može i hoće da…

Press 17.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara, rekao je da u Vašingtonu na sastanku očekuje racionalne stvari, kao i da naša zemlja nije velika da bi zapovedala Beloj kući ali da može da kaže koji su njeni interesi. Foto:pink O… »
"Srbija je mala da bi zapovedala Beloj kući, ali i dovoljno velika da kaže koji su njeni interesi"

"Srbija je mala da bi zapovedala Beloj kući, ali i dovoljno velika da kaže koji su njeni interesi"

Pravda 17.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič rekao je da ne zna šta će biti tema i u kojoj delegaciji se ide na sastanak u Vašington. Naglasio je da ne očekuje spektakularne stvari i da je Srbija mala da bi zapovedala Beloj kući, ali i dovoljno velika da kaže koji… »
Počela gradnja brze saobraćajnice Iverak–Lajkovac

Počela gradnja brze saobraćajnice Iverak–Lajkovac

RTS 17.06.2020
Počeli su radovi na izgradnji brze saobraćajnice Iverak–Lajkovac kojom će se Valjevo povezati sa auto-putem "Miloš Veliki". Kada bude izgrađena brza saobraćajnica od Valjeva do Beograda i uz najsporiju vožnju biće potrebno samo oko sat vremena ili manje… »
Vučić: Ne znam šta će biti tema u Vašingtonu niti u kojem sastavu idemo

Vučić: Ne znam šta će biti tema u Vašingtonu niti u kojem sastavu idemo

Slobodna Evropa 17.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da još ne zna šta će biti tema razgovora u Vašingtonu, niti koji će biti sastav delegacije Beograda. "Kada biste me pitali da li će da se dogodi nešto što bi neki voleli da pišu, ja ne očekujem neke… »
Vučić: Mala je Srbija da bi zapovedala Beloj Kući, ali…

Vučić: Mala je Srbija da bi zapovedala Beloj Kući, ali…

Vesti online 17.06.2020
Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji saobraćajnice Lajkovac-Iverak, nakon čega je odgovarao na pitanja novinara. Komentarisao je predstojeći sastanak u Vašingtonu zakazan za 27. jun. – Ne znam ni šta će da bude tema, ni koja delegacija će ići… »
Vučić o sastanku u Vašingtonu 27. Juna: Mala je Srbija da bi mogla da zapoveda Beloj kući

Vučić o sastanku u Vašingtonu 27. Juna: Mala je Srbija da bi mogla da zapoveda Beloj kući

Kurir 17.06.2020
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne očekuje spektakularne stvari na sastanku u Vašingtonu 27. juna, već racionalan i pragmatičan razgovor. "To su moja očekivanja. Mala je Srbija da bi mogla da zapoveda Beloj kući, ali dovoljno velika da… »
Vučić: Ne očekujem spektakularne stvari već racionalan razgovor u Vašingtonu

Vučić: Ne očekujem spektakularne stvari već racionalan razgovor u Vašingtonu

N1 Info 17.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da još ne zna šta će biti tema razgovora u Vašingtonu, niti koji će biti sastav delegacije Beograda koja će otići tamo, ali da će Srbija umeti da sačuva svoje državne i nacionalne interese. "Kada biste me… »
Počela gradnja brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac

Počela gradnja brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac

RTV 17.06.2020
LAJKOVAC - Radovi na izgradnji brze saobraćajnice Iverak - Lajkovac, kojom će se Valjevo povezati sa auotputem "Miloš Veliki", počeli su danas, a događaju prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kada se završe svi radovi, od Beograda do Valjeva… »
Vučić na izgradnji puta kod Lajkovca: Može li malo brže?

Vučić na izgradnji puta kod Lajkovca: Može li malo brže?

Dnevnik 17.06.2020
LAJKOVAC: Izgradnja puta Iverak - Lajkovac koji će Valjevo povezati sa autoputem "Miloš Veliki", važna je za ceo Kolubarski okrug, istakao je predsednik Aleksandar Vučić tokom obilaska početka radova i interesovao se zašto je rok za završetak radova 36… »
Vučić obilazi radove na saobraćajnici Lajkovac-Iverak: Ovo je veoma važno za ceo Kolubarski okrug!

Vučić obilazi radove na saobraćajnici Lajkovac-Iverak: Ovo je veoma važno za ceo Kolubarski okrug!

Press 17.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obilazeći radove na saobraćajnici primetio da je ovo važno za ceo Kolubarski okrug. Foto:pink Predsednik je zapitao zašto će biti 25 mostova, ali se složio da investitor bolje zna. Vučić je rekao da će do kraja 2022… »
Aleksandar Vučić o opoziciji: Bog ih je poslao da mi budu protivnici

Aleksandar Vučić o opoziciji: Bog ih je poslao da mi budu protivnici

Mondo 17.06.2020
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne očekuje da se nešto spektakularno desi na sastanku o Kosovu 27. juna u Vašingtonu, ali očekuje da će razgovor biti razuman. Poručio je da ga ne zanimaju poltički protivnici i dodao da osam godina vadi… »
Vučić u lajkovcu: Na novoj deonici čak 25 novih mostova: Do kraja 2022. imaćete nov auto-put! Do Beograda za 35 minuta!

Vučić u lajkovcu: Na novoj deonici čak 25 novih mostova: Do kraja 2022. imaćete nov auto-put! Do Beograda za 35 minuta!

Kurir 17.06.2020
Predsednik Aleksandar Vučić obilazi radove na izgradnji saobraćajnice Lajkovac-Iverak. Predsednik je rekao da je izgradnja ove saobraćajnice važna za ceo Kolubarski okrug. Radnicima iz Kine je poželeo da se u Srbiji osećaju kao kod kuće.ž Do Beograda za… »

Telegraf 17.06.2020
Predsednik Srbije rekao je da ne zna šta će biti tema sastanka u SAD, koji je najavljen za 27. jun, ali je će gledati kako da pomogne srpskom narodu i sačuva interese Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučič rekao je da ne zna šta će biti tema i u… »

Vesti dana »