Povezane vesti
Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško, smatra Kija Kockar!
Svet plus 17.06.2020
Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško jer nikad neće pronaći sebe! Vidim mu mržnju u očima prema meni zbog onoga što sam ja, a on to nikada neće biti, smatra Kristina Kija Kockar! Pobednica "Zadruge" i pevačica Kija Kockar je ogolila dušu u… »
"Slobu su znali samo kao Kijinog dečka, muža, a sada kao bivšeg!" (video)
Mondo 17.06.2020
Evo kako su se upoznali! Evo kako su se upoznali! Kija Kockar je za "Hit Informer" ispričala sve o upoznavanju, vezi i braku sa Slobom Radanovićem. Podsećamo, par je bio u braku do prve sezone rijalitija Zadruga kada ju je pevač prevario sa Lunom Đogani… »
Kija Kockar šokirala bolnom ispovešću! Sloba me mrzi, a to boli! On neće biti srećan samo zbog jednog!
Kurir 17.06.2020
Kija Kockar je ogolila dušu u ispovest i otkrila apsolutno sve tajne iz burnog privatnog, ali i poslovnog života. Nakon što ju je tadašnji suprug Sloba Radanović javno prevario u rijalitiju "Zadruga 1", postala je heroina mnogim devojkama jer se na… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 39 minutajoš 56 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 37 povezanih

Stiže novi toplotni talas! Očekuje nas od ovog datuma: Temperature će biti ponovo iznad 35 stepeni
Telegraf pre 34 minutajoš 34 povezane

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

DUNP: Zaposleni i uprava ušli u zgradu zbog opasnosti od hemijskog incidenta i požara
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 17 povezanih