Повезане вести
Хаос у јутарњем програму Пинка! Јовановић: Политика ти је спала на будалаштине! Шешељ: Ја сам историјска личност
Србија данас 17.06.2020
Гостујући у Новом јутру на ТВ Пинк, лидер радикала Војислав Шешељ и председник ЛДП-а Чедомир Јовановић сукобили су мишљења и разменили неколико веома жестоких увреда. - Доживео си да се у Србији преко мене бориш за цензус. Не… »
ТВ клинч чеде и Шешеља: Ко је Вучићев, ко је певао с Легијом, а ко је предебео за гарсоњеру
Блиц 17.06.2020
Ко има златан зуб, а ко је превише гојазан да би стао у гарсоњеру - биле су теме око којих су се јутрос у ТВ окршају сукобили Војислав Шешељ, лидер СРС, и Чедомир Јовановић, председник ЛДП. У јутарњем програму ТВ "Пинк"… »
Хаос у студију! Клинч чеде и Шешеља: Ко је Вучићев, ко је певао с Легијом, а ко је предебео за гарсоњеру! (видео)
Правда 17.06.2020
Ко има златан зуб, а ко је превише гојазан да би стао у гарсоњеру - биле су теме око којих су се јутрос у ТВ окршају сукобили Војислав Шешељ, лидер СРС, и Чедомир Јовановић, председник ЛДП. У јутарњем програму ТВ "Пинк"… »
Вести дана »

Вучић најавио могуће превремене изборе – открио и када би могао да поднесе оставку
РТК пре 5 сатијош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

"Источни стражар" Руте: Нато ц́е ојачати одбрану на свом источном крилу
Курир пре 5 сатијош 3 повезане

Оборен рекорд! У Јапану скоро 100.000 стогодишњака: Жене дуговечније и бројније
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана