Povezane vesti
Haos u jutarnjem programu Pinka! Jovanović: Politika ti je spala na budalaštine! Šešelj: Ja sam istorijska ličnost
Srbija danas 17.06.2020
Gostujući u Novom jutru na TV Pink, lider radikala Vojislav Šešelj i predsednik LDP-a Čedomir Jovanović sukobili su mišljenja i razmenili nekoliko veoma žestokih uvreda. - Doživeo si da se u Srbiji preko mene boriš za cenzus. Ne silaziš sa Pinka, ovde si… »
TV klinč čede i Šešelja: Ko je Vučićev, ko je pevao s Legijom, a ko je predebeo za garsonjeru
Blic 17.06.2020
Ko ima zlatan zub, a ko je previše gojazan da bi stao u garsonjeru - bile su teme oko kojih su se jutros u TV okršaju sukobili Vojislav Šešelj, lider SRS, i Čedomir Jovanović, predsednik LDP. U jutarnjem programu TV "Pink" Jovanović i Šešelj su najpre… »
Haos u studiju! Klinč čede i Šešelja: Ko je Vučićev, ko je pevao s Legijom, a ko je predebeo za garsonjeru! (video)
Pravda 17.06.2020
Ko ima zlatan zub, a ko je previše gojazan da bi stao u garsonjeru - bile su teme oko kojih su se jutros u TV okršaju sukobili Vojislav Šešelj, lider SRS, i Čedomir Jovanović, predsednik LDP. U jutarnjem programu TV "Pink" Jovanović i Šešelj su najpre… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
Danas pre 38 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 48 minutajoš 19 povezanih
Lavrov i Rubio razgovarali o Ukrajini i situaciji u Persijskom zalivu
Politika pre 18 minutajoš 12 povezanih
Ministar Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio reakciju EU
Pravo u centar pre 28 minutajoš 7 povezanih
Pojačan saobraćaj pred vikend: Veći broj vozila na autoputevima i prilazima granicama
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 9 povezanih