Povezane vesti
Završnica evro takmičenja uz navijače? U julu odluka
N1 Info 17.06.2020
Aleksandar Čeferin, predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA), istakao je zadovoljstvo zbog odluke o nastavku evropskih takmičenja i poručio da se još ne zna da li će se ona igrati uz prisustvo publike ili ne. "Oduševljen sam zbog toga što smo u… »
Čeferin: Oduševljen sam zbog nastavka skoro svih takmičenja
Sportski žurnal 17.06.2020
Završnica Lige šampiona i Lige Evrope igraće se u avgustu, u formatu fajnal-ejta. Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin rekao je danas da je oduševljen zbog toga što će se nastaviti takmičenja. - Oduševljen sam zbog toga što smo u… »
Vesti dana »
Istorijsko veče za Jokića! Srušio Čikago i ispisao nove stranice istorije NBA: Pogledajte fotografije Srbina sa spektakla u "Junajted centru"
Kurir pre 23 minutajoš 37 povezanih
Ponovljeni izbori za predsednika RS: Pravo glasa ima 84.474 birača, manji problemi u Doboju
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 17 povezanih
Još danas podnošenje prijava za upis bespravnih objekata: Evo šta se dešava ako nekretninu za legalizaciju ne prijavite u roku
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Oblačno, maglovito jutro, ponegde kiša: Evo kakvo nas vreme očekuje danas i narednih dana u Srbiji
Glas juga pre 1 satjoš 13 povezanih
Atentator na generala Aleksejeva stigao u Moskvu krajem 2025. po nalogu ukrajinskih službi
Politika pre 3 minutajoš 12 povezanih