Повезане вести

Мајка Дражена Петровића Бисерка: Због Новака идем у Задар

Мајка Дражена Петровића Бисерка: Због Новака идем у Задар

Дневник 17.06.2020
ЗАДАР: Мајка чувеног кошаркаша Дражена Петровића, Бисерка, изјавила је да је Новак Ђоковић требало да допутује из Задра у Шибеник да се упознају. Ђоковић је тренутно у Задру, где ће се за викенд играти други "Адриа Тур". План је… »
Мајка Дражена Петровића: Због Новака идем у Задар

Мајка Дражена Петровића: Због Новака идем у Задар

Нова 17.06.2020
Бисерка Петровић, мајка чувеног кошаркаша Дражена Петровића, изјавила је да је Новак Ðоковић требало да допутује из Задра у Шибеник да се упознају. Ðоковић је тренутно у Задру, где ће се за викенд играти други део такмичења на… »
Драженова мајка поручила Новаку: Ако не дођеш у Шибеник, долазим ја!

Драженова мајка поручила Новаку: Ако не дођеш у Шибеник, долазим ја!

Мондо 17.06.2020
Више пута је Бисерка хвалила Новака, али нису успели да се виде. Више пута је Бисерка хвалила Новака, али нису успели да се виде. Хуманитарни тениски турнир "Адрија тур" прошле недеље одржавао се у Београду, а у току ове на… »
"Ако не дође он у Шибеник, идем ја: У задар!" Мајка Дражена Петровића обећала да ће испунити Новакову велику жељу!

"Ако не дође он у Шибеник, идем ја: У задар!" Мајка Дражена Петровића обећала да ће испунити Новакову велику жељу!

Спортал блиц 17.06.2020
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић налази се у Задру, где се припрема за други турнир у серији "Адриа Тоур", који је на програму овог викенда. Како хрватски медији преносе, план је био да једно од места које ће за време… »

Вести дана »