Povezane vesti
Majka Dražena Petrovića Biserka: Zbog Novaka idem u Zadar
Dnevnik 17.06.2020
ZADAR: Majka čuvenog košarkaša Dražena Petrovića, Biserka, izjavila je da je Novak Đoković trebalo da doputuje iz Zadra u Šibenik da se upoznaju. Đoković je trenutno u Zadru, gde će se za vikend igrati drugi "Adria Tur". Plan je bio da poseti… »
Draženova majka poručila Novaku: Ako ne dođeš u Šibenik, dolazim ja!
Mondo 17.06.2020
Više puta je Biserka hvalila Novaka, ali nisu uspeli da se vide. Više puta je Biserka hvalila Novaka, ali nisu uspeli da se vide. Humanitarni teniski turnir "Adrija tur" prošle nedelje održavao se u Beogradu, a u toku ove na progamu je u Zadru, pa je… »
Majka Dražena Petrovića: Zbog Novaka idem u Zadar
Nova 17.06.2020
Biserka Petrović, majka čuvenog košarkaša Dražena Petrovića, izjavila je da je Novak Ðoković trebalo da doputuje iz Zadra u Šibenik da se upoznaju. Ðoković je trenutno u Zadru, gde će se za vikend igrati drugi deo takmičenja na egzibicionom… »
"Ako ne dođe on u Šibenik, idem ja: U zadar!" Majka Dražena Petrovića obećala da će ispuniti Novakovu veliku želju!
Sportal blic 17.06.2020
Najbolji svetski teniser Novak Đoković nalazi se u Zadru, gde se priprema za drugi turnir u seriji "Adria Tour", koji je na programu ovog vikenda. Kako hrvatski mediji prenose, plan je bio da jedno od mesta koje će za vreme boravka u ovoj zemlji… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari dostavili dopise reprezentativnim sindikatima, tvrde da njihovi zahtevi nisu ispunjeni
Novi magazin pre 51 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 14 minutajoš 46 povezanih