Povezane vesti

Epska scena u Budvi: "Ako policija opet krene na nas, nek udare prvo na mene!" (foto/video)

Epska scena u Budvi: "Ako policija opet krene na nas, nek udare prvo na mene!" (foto/video)

Srbija danas 18.06.2020
Heroj iz Budve. Budvanin Vlado Papan je na ulazu Opštine i pozvao je policiju da ukoliko nasilno bude izvodila opštinske funkcionere da udare na njega, da se neće skloniti sa ulaza. Podsetimo, predsednik Opštine Budva, Marko Carević, predsednik… »
Policija ponovo sprovodi teror u budvi! Okupljaju se građani i pristalice Carevića i Radovića! (video)

Policija ponovo sprovodi teror u budvi! Okupljaju se građani i pristalice Carevića i Radovića! (video)

Srbija danas 18.06.2020
DF je pozvao građane da se okupe ispred Opštine, i izraze protest protiv sprovođenja nepravde Policija ponovo sprovodi silu i teror u Opštini Budva: Okupljaju se građani i pristalice Carevića i Radovića. Novinarka Iva Bajković ja javila da je… »
Tenzije u Budvi se uskoro stišavaju? Sutra počinje dijalog o smirivanju situacije (video)

Tenzije u Budvi se uskoro stišavaju? Sutra počinje dijalog o smirivanju situacije (video)

Srbija danas 18.06.2020
Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu. Predsednik Opštine Budva, Marko Carević, predsednik Skupštine opštine Krsto Radović, i odbornici Vladimir Bulatović (Crnogorska) i Snežana Kuč (DPS) saopštili su da… »
Tenzije u crnoj gori ne prestaju! Narod i dalje na ulicama: Reči ratnog veterana Branka napravile pravi haos (video)

Tenzije u crnoj gori ne prestaju! Narod i dalje na ulicama: Reči ratnog veterana Branka napravile pravi haos (video)

Srbija danas 18.06.2020
- Vidi ovo, ja nemam oko, imam geler u glavi, moje dete i tvoje dete će da pogine ako nastavite da radite to što radite - reči su Branka iz Crne Gore. Vrlo napeta situacija bila je juče u Budvi. Nakon hapšenja čelnika SO Budva narod se okupio ispred… »
I dalje napeto u budvi: Carević i Radović ušli u opštinu, policija je ispred zgrade, okupili se i građani (video)

I dalje napeto u budvi: Carević i Radović ušli u opštinu, policija je ispred zgrade, okupili se i građani (video)

Kurir 18.06.2020
Predsednik Opštine Budva Marko Carević ušao je u zgradu Opštine Budva. On je u kancelariji zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu proglasila za vršioca dužnosti predsednika Opštine. Zgrada… »
Dva predsednika u kabinetu prvog čoveka Budve?

Dva predsednika u kabinetu prvog čoveka Budve?

Večernje novosti 18.06.2020
Nakon ječerašnjeg burnog dana u Budvi, hapšenja čelnika grada, upotrebe hemijskih sredstava, protesta građana, oštrih političkih poruka, novo jutro bez rešenja budvanske drame. BAR – Nakon ječerašnjeg burnog dana u Budvi, hapšenja čelnika… »
Propao milov puč u budvi: Carević praćen aplauzima stigao na posao, situacija i dalje vrlo napeta (video)

Propao milov puč u budvi: Carević praćen aplauzima stigao na posao, situacija i dalje vrlo napeta (video)

Srbija danas 18.06.2020
U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i predsednik SO Krsto Radović. Predsednik Opštine Budva Marko Carević i predsednik SO Krsto Radović ušli su u zgradu Skupštine opštine ispred koje se okupljaju građani. U svoj kabinet sa saradnicima je… »

Vesti dana »