Povezane vesti

Epska scena u Budvi: "Ako policija opet krene na nas, nek udare prvo na mene!" (foto/video)

Epska scena u Budvi: "Ako policija opet krene na nas, nek udare prvo na mene!" (foto/video)

Srbija danas 18.06.2020
Heroj iz Budve. Budvanin Vlado Papan je na ulazu Opštine i pozvao je policiju da ukoliko nasilno bude izvodila opštinske funkcionere da udare na njega, da se neće skloniti sa ulaza. Podsetimo, predsednik Opštine Budva, Marko Carević, predsednik Skupštine… »
Tenzije u Budvi se uskoro stišavaju? Sutra počinje dijalog o smirivanju situacije (video)

Tenzije u Budvi se uskoro stišavaju? Sutra počinje dijalog o smirivanju situacije (video)

Srbija danas 18.06.2020
Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu. Predsednik Opštine Budva, Marko Carević, predsednik Skupštine opštine Krsto Radović, i odbornici Vladimir Bulatović (Crnogorska) i Snežana Kuč (DPS) saopštili su da sutra počinje… »
Policija ponovo sprovodi teror u budvi! Okupljaju se građani i pristalice Carevića i Radovića! (video)

Policija ponovo sprovodi teror u budvi! Okupljaju se građani i pristalice Carevića i Radovića! (video)

Srbija danas 18.06.2020
DF je pozvao građane da se okupe ispred Opštine, i izraze protest protiv sprovođenja nepravde Policija ponovo sprovodi silu i teror u Opštini Budva: Okupljaju se građani i pristalice Carevića i Radovića. Novinarka Iva Bajković ja javila da je dobila… »
Tenzije u crnoj gori ne prestaju! Narod i dalje na ulicama: Reči ratnog veterana Branka napravile pravi haos (video)

Tenzije u crnoj gori ne prestaju! Narod i dalje na ulicama: Reči ratnog veterana Branka napravile pravi haos (video)

Srbija danas 18.06.2020
- Vidi ovo, ja nemam oko, imam geler u glavi, moje dete i tvoje dete će da pogine ako nastavite da radite to što radite - reči su Branka iz Crne Gore. Vrlo napeta situacija bila je juče u Budvi. Nakon hapšenja čelnika SO Budva narod se okupio ispred… »
I dalje napeto u budvi: Carević i Radović ušli u opštinu, policija je ispred zgrade, okupili se i građani (video)

I dalje napeto u budvi: Carević i Radović ušli u opštinu, policija je ispred zgrade, okupili se i građani (video)

Kurir 18.06.2020
Predsednik Opštine Budva Marko Carević ušao je u zgradu Opštine Budva. On je u kancelariji zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu proglasila za vršioca dužnosti predsednika Opštine. Zgrada Opštine… »
Dva predsednika u kabinetu prvog čoveka Budve?

Dva predsednika u kabinetu prvog čoveka Budve?

Večernje novosti 18.06.2020
Nakon ječerašnjeg burnog dana u Budvi, hapšenja čelnika grada, upotrebe hemijskih sredstava, protesta građana, oštrih političkih poruka, novo jutro bez rešenja budvanske drame. BAR – Nakon ječerašnjeg burnog dana u Budvi, hapšenja čelnika grada, upotrebe… »
Propao milov puč u budvi: Carević praćen aplauzima stigao na posao, situacija i dalje vrlo napeta (video)

Propao milov puč u budvi: Carević praćen aplauzima stigao na posao, situacija i dalje vrlo napeta (video)

Srbija danas 18.06.2020
U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i predsednik SO Krsto Radović. Predsednik Opštine Budva Marko Carević i predsednik SO Krsto Radović ušli su u zgradu Skupštine opštine ispred koje se okupljaju građani. U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i… »

Vesti dana »

Teheran demantuje Trampa: Nema pregovora sa Amerikom

Teheran demantuje Trampa: Nema pregovora sa Amerikom

Vesti online pre 40 minutajoš 18 povezanih
Ubijen vođa Hezbolaha?

Ubijen vođa Hezbolaha?

B92 pre 50 minutajoš 20 povezanih
Poraz Denvera uprkos sjajnoj roli Jokića

Poraz Denvera uprkos sjajnoj roli Jokića

Vesti online pre 15 minutajoš 14 povezanih