Povezane vesti
Portal Bebac: Izmestite biračka mesta iz vrtića
Novi magazin 18.06.2020
Roditeljski portal "Bebac" uputio je danas apel nadležnima da se u cilju zdravstvene bezbednosti dece izmeste biračka mesta iz svih vrtića u Srbiji, jer je virus korona i dalje prisutan, a svakodnevno imamo veliki broj novozaraženih. "Dok naši vrtići… »
Portal "Bebac" apeluje da se biračka mesta izmeste iz vrtića
N1 Info 18.06.2020
Roditeljski portal "Bebac" uputio je apel nadležnima da se u cilju zdravstvene bezbednosti dece izmeste biračka mesta iz svih vrtića u Srbiji, jer je koronavirus i dalje prisutan, a svakodnevno imamose registruje veliki broj novozaraženih. "Dok naši… »
Apel: Vrtići ne smeju da budu biračka mesta!
Mondo 18.06.2020
Korona virus nije iščezao iz Srbije, štaviše i dalje je opasnost. A ako i u vrtićima budu biračka mesta, to bi moglo da ugrozi mališane koji će već od ponedeljka ponovo boraviti u njima. Korona virus nije iščezao iz Srbije, štaviše i dalje je opasnost. A… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 45 povezanih

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 39 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Pismo Branka Lazića zvezdašima i posebno hvala Dejanu Radonjiću
Sportske.net pre 49 minutajoš 30 povezanih