Povezane vesti
"Pre bih oprostila Luni nego Anabeli": Šok izjava Kije Kockar, progovorila o lažnom izvinjenju i šta se zapravo desilo na…
Blic 18.06.2020
Pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kija Kockar, posle učešća na "Zadrugoviziji" kao član žirija istakla je da bi radije oprostila Luni to što joj je preotela muža nego njenoj majci Anabeli. " Anabela mi se lažno izvinila. Pre bih oprostila Luni nego njoj… »
Pre bih oprostila Luni nego njenoj majci! Kija se oglasila nakon Zadrugovizije: Anabela mi se lažno izvinila!
Kurir 18.06.2020
Nakon burne "Zadrugovizije", Kija Kockar ističe da bi pre oprostila ženi koja joj je preotela muža nego njenoj majci. "Anabela mi se lažno izvinila. Pre bih oprostila Luni nego njoj. Nije mi žao Lune jer znam ljude koji su imali gore živote i roditelje… »
Vesti dana »
Andreas Šider posle izbora na KiM: Kurti najbolja šansa za stabilnost, vreme da EU pojača pritisak na Vučića
Euronews pre 1 satjoš 70 povezanih
Dve nedelje od havarije na “Rzavu”: Ukinuta vanredna situacija na teritorijama Čačka i Gornjeg Milanovca
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 20 minutajoš 45 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Netanjahu: Izrael za sada obustavlja napade na Iran
Euronews pre 40 minutajoš 31 povezana
Bez zadržavanja na rampama auto-puteva i na putničkim terminalima graničnih prelaza
RTV pre 20 minutajoš 32 povezane