Povezane vesti
Šok za Sergeja i PSG! Saša Janković pozvao na bojkot: Znam šta režim dobija, a znam i šta neki u opoziciji stiču izlaskom na…
Pravda 18.06.2020
Bivši Ombdusman i prvi predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković pozvao je na bojkot izbora, koji će biti održani 21. juna. Janković je posle funkcije Ombusmana bio kandidat za predsednika 2017. godine, ali je završio kao drugi iza Aleksandra… »
Trifunović: Imam dokaze, SNS “izvlači” milione evra iz JP
Nova 18.06.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da ima dokaze da Srpska napredna stranka (SNS) "izvlači" više stotina miliona evra iz javnih preduzeća, a dokaze za to, kazao je, objaviće kada uđe u Skupštinu. Tokom gostovanja na… »
Trifunović: Imam dokaze da je SNS izvukao više stotina miliona evra iz javnih preduzeća
Novi magazin 18.06.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da ima dokaze da Srpska napredna stranka (SNS) "izvlači" više stotina miliona evra iz javnih preduzeća, a dokaze za to, kazao je, objaviće kada uđe u Skupštinu. Tokom… »
Đilas za AP: Nema promene bez pritiska Zapada na Vučića
Blic 18.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je za američku agenciju AP da u Srbiji neće biti promene bez pritiska Zapada na predsednika Aleksandra Vučića. - Ne očekujemo da sruše Vučića, samo želimo da stvore uslove za slobodne i fer izbore… »
AP: Bojkot zbog čeličnih upliva Vučića, SNS nastavlja dominaciju
N1 Info 18.06.2020
Agencija AP objavila je danas, uoči predstojećih izbora u Srbiji, da će većina glavnih opozicionih partija bojkotovati izbore zbog, kako navode, čeličnog upliva presednika Aleksandra Vučića na medije i na izborni proces kao i zbog moguće zaraze… »
Vesti dana »

Svetska medalja oko vrata i srpska zastava na leđima: Angelina Topić obrisala suze i shvatila šta je uradila
Mondo pre 1 satjoš 93 povezane

Građani u šetnji zahvalnosti studentima obišli sve fakultete na Paliluli
N1 Info pre 23 minutajoš 16 povezanih

Velika Britanija, Kanada i Australija priznale Palestinu kao državu
BBC News pre 2 satajoš 47 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 5 satijoš 17 povezanih

Tramp: SAD će odbraniti Poljsku i baltičke države ako Rusija nastavi sa aktivnostima u tom regionu
N1 Info pre 13 minutajoš 21 povezana