Повезане вести

Шок за Сергеја и ПСГ! Саша Јанковић позвао на бојкот: Знам шта режим добија, а знам и шта неки у опозицији стичу изласком на…

Шок за Сергеја и ПСГ! Саша Јанковић позвао на бојкот: Знам шта режим добија, а знам и шта неки у опозицији стичу изласком на…

Правда 18.06.2020
Бивши Омбдусман и први председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић позвао је на бојкот избора, који ће бити одржани 21. јуна. Јанковић је после функције Омбусмана био кандидат за председника 2017. године, али је завршио… »
Трифуновић: Имам доказе, СНС “извлачи” милионе евра из ЈП

Трифуновић: Имам доказе, СНС “извлачи” милионе евра из ЈП

Нова 18.06.2020
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је да има доказе да Српска напредна странка (СНС) "извлачи" више стотина милиона евра из јавних предузећа, а доказе за то, казао је, објавиће када уђе у… »
Трифуновић: Имам доказе да је СНС извукао више стотина милиона евра из јавних предузећа

Трифуновић: Имам доказе да је СНС извукао више стотина милиона евра из јавних предузећа

Нови магазин 18.06.2020
Председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је данас да има доказе да Српска напредна странка (СНС) "извлачи" више стотина милиона евра из јавних предузећа, а доказе за то, казао је, објавиће када уђе у… »
Ђилас за АП: Нема промене без притиска Запада на Вучића

Ђилас за АП: Нема промене без притиска Запада на Вучића

Блиц 18.06.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је за америчку агенцију АП да у Србији неће бити промене без притиска Запада на председника Александра Вучића. - Не очекујемо да сруше Вучића, само желимо да створе услове… »
АП: Бојкот због челичних уплива Вучића, СНС наставља доминацију

АП: Бојкот због челичних уплива Вучића, СНС наставља доминацију

Н1 Инфо 18.06.2020
Агенција АП објавила је данас, уочи предстојећих избора у Србији, да ће већина главних опозиционих партија бојкотовати изборе због, како наводе, челичног уплива преседника Александра Вучића на медије и на изборни процес као и… »

Вести дана »