Povezane vesti
Eksperti: Kim Džong Un sprema "rani božićni poklon" za SAD
Blic 18.06.2020
Ukoliko se ne ublaže trenutne napetosti, Pjongjang bi, otprilike u vreme novembarskih predsedničkih izbora u SAD, Vašingtonu mogao da pošalje "božićni poklon" u vidu velike provokacije u znak protesta zbog zastoja u pregovorima o nuklearnom programu… »
Kim "sprema poklon" trampu uoči izbora u novembru: Ovaj gest može imati nesagledive posledice!
Pravda 18.06.2020
Ukoliko se ne ublaže trenutne napetosti, Pjongjang bi, otprilike u vreme novembarskih predsedničkih izbora u SAD, Vašingtonu mogao da pošalje "božićni poklon" u vidu velike provokacije u znak protesta zbog zastoja u pregovorima o nuklearnom programu… »
Moguća provokacija S. Koreje u vreme izbora u SAD
Nova 18.06.2020
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupili u štrajk glađu
Ozon press pre 28 minutajoš 32 povezane
Kremlj: Sukob će se završiti kada ostvarimo svoje ciljeve; Zelenski: Svi se plaše Trampa, ali ne i ja
RTS pre 23 minutajoš 28 povezanih
Vučić: Razgovarao sam jutros telefonom sa Hrkom i Mrdićem, zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu
N1 Info pre 34 minutajoš 19 povezanih