Povezane vesti
U Beogradu navala za testiranje na koronu: Do ovog datuma nema više termina za serološki test
Srbija danas 18.06.2020
Ovim ispitivanjem se utvrđuje, između ostalog, da li je testirani svojevremeno preležao korona virus. Svi termini za serološko testiranje na korona virus u Gradskom zavodu za javno zdravlje (GZZJZ) u Beogradu su popunjeni do kraja juna! - Od 1.6.2020… »
Navala u beogradskom Zavodu za testiranje na koronu: Nema mesta u junu, tek će da se zakazuje za jul
Telegraf 18.06.2020
U Zavodu za javno zdravlje Beograd nema termina za testiranje na koronu brzim testom, zakaziavnje za jul počinje tek krajem meseca. Za testiranje na korona virus na lični zahtev vlada veliko interesovanje u Beogradu, a u prilog tome govori informacija… »
Vesti dana »

„Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, a mi imamo još tri špila“: Poruka studenata FON-a posle istorijskog skupa u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 35 minutajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 35 minutajoš 186 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 53 minutajoš 22 povezane