Povezane vesti
Donald Tramp napao Džona Boltona zbog knjige
Glas Amerike 18.06.2020
Američki predsednik Donald Tramp osuo je paljbu na svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona, nakon što je Bolton u svojoj novoj knjizi nazvao američkog lidera "nepredvidivim" i "užasno neobaveštebnim" vrhovnim komandantom. Tramp je u… »
Tramp u ofanzivi! Brutalno izvređao bivšeg saradnika: Bolton mi se sveti što sam ga šutnuo kao bolesno štene
Pravda 18.06.2020
Američki predsednik Dobnald Tramp oštro je danas kritikovao svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona, optuživši ga da je u svojoj knjizi koja je izavala burne reakcije u SAD izneo laži. "Boltonova knjiga, koja dobija užasne recenzije… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 34 povezane
Ambasador Evropske unije u Beogradu: EU u roku od 24 sata mobilisala timove i opremu za pomoć Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 39 povezanih
Skandalozna odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 10 minutajoš 22 povezane