Povezane vesti
Zvezde granda: Prvo mesto, pa razvod od kik-boksera!
Mondo 19.06.2020
Pevačica se razvodi od supruga sa kojim ima desetogodišnju kćerku! Pevačica se razvodi od supruga sa kojim ima desetogodišnju kćerku! Pevačica Teodora Toković razvodi se nakon 11 godina braka. Pevačica je za "Grand magazin" rekla da se od supruga… »
Posle decenije braka razvela se od boksera: Zvezda Granda iznela intimu u javnost: "Trudila sam se da se ne vidi šta mi se…
Blic 18.06.2020
Teodora Toković, pobednica "Zvezda Granda" prema odluci stručnog žirija u sezoni 2017/18, rastala sa sa suprugom nakon 11 godina braka. - Ne znam da li je bitno ali nemam šta da krijem. Ja sam se rastala od muža pre godinu dana. To je prosto deo života… »
Vesti dana »
Danas predah od vrućine, a onda novi temperaturni skok: Srbija do srede na 36 stepeni
Euronews pre 3 minutajoš 14 povezanih
Srpkinja napravila čudo na krcatom "Artur Ešu"! Posle tri sata drame srušila planetarnu senzaciju i izborila osminu finala!
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Nakon tročasovnog sastanka sa Putinom, američki avion sleteo u Žešov
Politika pre 38 minutajoš 9 povezanih
Poginuo mladić u jezivoj nesreći: horor na putu kod Raške, auto stao zbog kvara, drugi naleteo u punoj brzini
Telegraf pre 38 minutajoš 8 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih