Povezane vesti
Delovi Novg Sada i Petrovaradina bez vode zbog havarije
Dnevnik 19.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti naselje Dunavac u Petrovaradinu. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 10 sati biti deo Ulice Seljačkih buna (br. 57 – 71) i Ulice Dušana Danilovića (br. 6 – 20), dok će do… »
Deo Telepa u ponedeljak 7 sati bez vode
Moj Novi Sad 19.06.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u ponedeljak, 22. juna, od 8 do 15 sati biti Bulevar patrijarha Pavla, od ulice Jožefa Atile do Bulevara Evrope, kao i ulice Ćirila i Metodija, Jožefa Atile i Dalmatinska. Postoji mogućnost da… »
Sajlovo, Rumenka, Kisač i Stepanovićevo u ponedeljak 8 sati bez vode
Moj Novi Sad 19.06.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u ponedeljak, 22. juna, od 8 do 16 sati biti Sajlovo, deo Rumenačkog puta (od kružnog toka do Rumenke) i naselja Rumenka, Kisač i Stepanovićevo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 19.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 10 sati biti deo ulice Seljačkih buna (br. 57–71) i ulice Dušana Danilovića (br. 6–20), dok će do 15 sati bez vode biti Majevička ulica, a do 13 sati ulica Pavla Bakića u Novom Sadu… »
Dunavac bez vode do 14 sati
RTV 19.06.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti naselje Dunavac. Kako je saopštilo JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 19.06.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti naselje Dunavac u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
BLOG: Vatromet za studente na ulazu u Staru Pazovu, dočekuju ih građani i poljoprivrednici na traktorima
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 3 satajoš 32 povezane
BLOG UŽIVO Studenti u Staroj Pazovi, dočekali ih vatrometom, izašli i poljoprivrednici: Sprema se i Inđija, postavljaju šatore i stolove
Nova pre 32 minutajoš 72 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 1 satjoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih