Повезане вести

Весељи: Више волим дијалог са Србијом, али сам спреман и за рат

Весељи: Више волим дијалог са Србијом, али сам спреман и за рат

Вести онлине 19.06.2020
Председник Демократске партије (ДПК) Кадри Весељи изјавио је да „Косово неће бити у рату са Србијом док не буде угрожавала косовску територију“, и да је он, ако буде требало, спреман да се поново активира. – Више волим дијалог… »
Господар Косова поново прети! Шиптарски злочинац Весељи тврди: Остарио сам, али ако затреба борићу се против Србије као…

Господар Косова поново прети! Шиптарски злочинац Весељи тврди: Остарио сам, али ако затреба борићу се против Србије као…

Правда 19.06.2020
Председник Демократске партије (ДПК) Кадри Весељи изјавио је да "Тзв. Косово неће бити у рату са Србијом док не буде угрожавала косовску територију", али да ако буде требало спреман је да се поново активира. "Више волим дијалог… »
Запаљива Весељијева изјава: "Преферирам дијалог са Београдом, али спреман сам за рат"

Запаљива Весељијева изјава: "Преферирам дијалог са Београдом, али спреман сам за рат"

Телеграф 19.06.2020
Више волим дијалог са Србијом, остарио сам, али ако се све своди на то, верујем да би се борио као младић, као кад сам био против Србије - рекао је Кадри Весељи приштинским медијима. Председник Демократске партије (ДПК) Кадри… »

Вести дана »