Повезане вести

Последње збогом докторки Виолети

Последње збогом докторки Виолети

Вечерње новости 19.06.2020
Велики број људи, углавном младих, дошао ја да на вечни починак испрати чувену докторку Виолету Скоробаћ Ашанин, која је пре неколико дана одузела себи живот. Велики број људи, углавном младих, дошао ја да на вечни починак… »
„Буди мирна мајко, бићу јак, надам се да ћеш ме заувек чувати“: Потресан говор сина Андреја, на сахрани мајке Виолете

„Буди мирна мајко, бићу јак, надам се да ћеш ме заувек чувати“: Потресан говор сина Андреја, на сахрани мајке Виолете

Опроштајни говор на сахрани докторке Виолете Скоробаћ Ашанин држао је њен син Андреј. - Буди мирна мајко, бићу јак, имам подршку породице, девојке и добрих другара. Бићу узоран момак каквим си ме замишљала. Левом руком ћу… »
По жељи супруга, докторка Виолета сахрањена уз песму "На те мислим када зора свиће"

По жељи супруга, докторка Виолета сахрањена уз песму "На те мислим када зора свиће"

Докторка Виолета Скоробаћ Ашанин сахрањена је уз песму „На те мислим када зора свиће“. Ово је била жеља њеног супруга. Докторка Виолета Скоробаћ Ашанин (50) сахрањена је уз песму „На те мислим када зора свиће“. Ово је била… »
Неописива туга: Потресне фотографије са сахране докторке Виолете (фото)

Неописива туга: Потресне фотографије са сахране докторке Виолете (фото)

Докторка Виолета Скоробаћ Ашанин (50) сахрањена у петак 19. јуна на београдском гробљу Лешће. Докторка Виолета Скоробаћ Ашанин (50) сахрањена у петак 19. јуна на београдском гробљу Лешће. Више од 200 људи дошло је да на… »
Сахрана докторке: Глумац Игор Ђорђевић читао Дисове стихове

Сахрана докторке: Глумац Игор Ђорђевић читао Дисове стихове

Нова 19.06.2020
Докторка Виолета Скоробаћ Ашанин (50), пластични хирург и власник приватне клинике, која је у недељу извршила самоубиство у свом стану у центру Београда, сахрањена је данас на гробљу Лешће, у присуству чланова породице… »
На десетине људи се окупило: Тужан призор са гробља, породица и пријатељи испраћају докторку која је извршила самоубиство…

На десетине људи се окупило: Тужан призор са гробља, породица и пријатељи испраћају докторку која је извршила самоубиство…

Блиц 19.06.2020
Угледна београдска докторка, која се у недељу убила у стану на Врачару, данас ће бити испраћена на вечни починак. Неколико стотина људи окупило се на београдском гробљу Лешће, како би се опростили од познате докторке која је у… »
Последњи испраћај докторке Виолете: Најближи се опростили од ње уз "Можда спава" и звукове трубе

Последњи испраћај докторке Виолете: Најближи се опростили од ње уз "Можда спава" и звукове трубе

Телеграф 19.06.2020
Виолета Скоробаћ Ашанин (50), докторка пластичне хирургије, извршила је у недељу самоубиство у свом стану. Виолета С. А. (50), докторка пластичне хирургије, која је у недељу извршила самоубиство у свом стану, биће сахрањена… »
Велики број људи дошао да ода почаст докторки, међу њима и глумац из серије Корени

Велики број људи дошао да ода почаст докторки, међу њима и глумац из серије Корени

Велики број људи дошао ја да на вечни починак испрати чувену докторку. Глумац Игор Ђорђевић, звезда серије Корени прва је јавна личност која је дошла на Лешће како би се последњи пут опростио са настрадалом докторком Виолетом… »
"Драга моја мацо": Потресан говор на испраћају познате докторке, последње збогом уз трубаче

"Драга моја мацо": Потресан говор на испраћају познате докторке, последње збогом уз трубаче

Блиц 19.06.2020
Угледна београдска докторка, која се у недељу 14. јуна убила у стану на Врачару, данас је на Лешћу испраћена на вечни починак, у присуству многобројних чланова породице и пријатеља. Дугачка поворка кренула је из капеле нешто… »

Вести дана »