Povezane vesti
Vujadin Savić o pozitivnom rezultatu na Kovid19: Osećam se odlično (foto)
Večernje novosti 19.06.2020
Ono što mi je veoma važno je da svi znaju da posle derbija u Kupu nisam bio u kontaktu ni sa jednim igračem Crvene zvezde, napisao je Savić. Srpski internacionalac Vujadin Savić oglasio se na Instagramu posle dobijanja pozitivnig testa na virus korona… »
Oglasio se Vujadin Savić nakon saznanja da ima koronu: "Već 10 dana nisam video ni roditelje"
Blic 19.06.2020
Fudbaler Vujadin Savić oglasio se nakon saznanja da je pozitivan na korona virus. - Osećam se odlično i samo sam pre četiri dana imao blagu temperaturu, koja je već ujutru nestala. Sada ne osećam bilo kakav problem. Posle derbija u kupu nisam bio u… »
Oglasio se Vujadin i potvrdio da ima korona virus: Tvrdi da nije bio u kontaktu sa igračima Zvezde
Telegraf 19.06.2020
Bivši fudbaler crven-belih derbi je posmatrao sa severne tribine, a posle utakmice pozdravio se sa igračima na atletskoj stazi. Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde koji je pozitivan na korona virus, kao i njegova supruga Mirka Vasiljević… »
Vujadin Savić ima koronu, a bio je na derbiju pred 20.000 navijača i grlio se sa igračima Zvezde!
Telegraf 19.06.2020
Bivši fudbaler je bio na samoj "šipci" tokom duela protiv Partizana. Vujadin Savić i njegova supruga Mirka Vasiljević pozitivni su na korona virus, prenelo je nekoliko medijskih kuća. Dok se niko iz porodice Savić nije se oglasio na pozive i poruke nakon… »
Vesti dana »

Evo koliko će u Kragujevcu iznositi TROŠKOVI LEGALIZACIJE: Vučić najavio rešenje za 4,8 miliona objekata u Srbiji do kraja godine
InfoKG pre 8 minutajoš 20 povezanih

Serija zemljotresa na Svetoj Gori, najjači čak 5 Rihtera: Epicentar blizu manastira Hilandar
Mondo pre 38 minutajoš 18 povezanih

SAD kritikuju priznanja palestinske države, nazivajući ih predstavom
Novi magazin pre 48 minutajoš 16 povezanih

"Tu se razlikujemo, ja ih mrzim" Zavetničke poruke na komemoraciji Kirku: Mučenik, njegova misija će postati još snažnija
Alo pre 2 satajoš 15 povezanih