Повезане вести
Лалатовић: Не плашим се гротла навијача Партизана
Нова 19.06.2020
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је уживао у победи над Партизаном и да су му тријумфи против црно-белих најдражи. “Мени увек значи победа против Партизана, обожавам да их победим и уживам у томе. То ми је… »
Саво Милошевић кратак после пораза: Честитке Војводини, задовољан сам игром, окрећемо се Купу
Хот спорт 19.06.2020
Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је задовољан издањем својих играча у мечу 30. кола Суперлиге упркос поразу од Војводине резултатом 1:0. – Ништа. Честитке Војводине на победи. Заиста ништа више од тога. Задовољан… »
Лалатовић: Не плашим се Гробара, идемо у њихово гротло (видео)
Моззарт спорт 19.06.2020
"Ово је 21. век, ваљда навијачи Партизана знају да сам разведен", рекао тренер Војводине. Дуго су славили фудбалери Војводине и њихов тренер Ненад Лалатовић пред навијачима након победе над Партизаном (1:0). Био је то, у неку… »
Лалатовић: Гробари, разведен сам... Обожавам да победим Партизан!
Мондо 19.06.2020
Тренер Војводине послао поруку навијачима који су га вређали, као и надлежнима. "Заштитите ме, Бог вас мазо!" Тренер Војводине послао поруку навијачима који су га вређали, као и надлежнима. "Заштитите ме, Бог вас мазо!" У… »
Ненад Лалатовић: Обожавам да побеђујем Партизан, уживам у томе!
Хот спорт 19.06.2020
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је уживао у данашњој победи над Партизаном и да су му тријумфи против црно-белих најдражи. – Мени увек значи победа против Партизана, обожавам њих да победим и уживам у… »
Лалатовић: Обожавам да побеђујем Партизан
Спортски журнал 19.06.2020
Војводина је на свом стадиону победила Партизан са 1:0, у 30. колу Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је уживао у данашњој победи над Партизаном и да су му тријумфи против црно-белих… »
Вести дана »
Белорусија ослободила нобеловца Бјаљацког и опозиционарку Колесникову, САД ублажиле санкције
Бета пре 46 минутајош 23 повезане
4 члана Савета РЕМ упутила писмо јавности: Подносе оставке ако скупштински одбор не понови гласање о кандидатима мањина
Недељник пре 1 сатјош 21 повезана
Русија спрема одговор на замрзавање имовине у ЕУ, конкретни кораци вец́ у току
Спутник пре 56 минутајош 23 повезане
Симоновић за Спортске о дербију: "Делује да су се прерано опустили, штета"
Спортске.нет пре 2 сатајош 117 повезаних