Повезане вести
Пољупцима сам тог јутра будила Виктора (2). Водили су га на операцију, рекли су да не бринем, да ће се брзо вратити: Милева у…
Вечерње новости 20.06.2020
Стигли су раније у Београд, па су пошли код Драгане, Радетове прве супруге и Николине мајке, да тамо попију кафу. ТОГ јутра сам будила Виктора (2), љубила уснулу главицу, да крену на пут. Око три сата ујутру сам их одавде, са… »
Жена возача БМВ-а смрти: Ако преживи, Раде ће се убити
Нова 20.06.2020
Бивша супруга возача БМВ-а смрти, Радета Новитовића, који је изазвао тешку трагедију на углу Кнеза Милоша и Немањине улице у Београду, прошао кроз црвено и том приликом усмртио троје људи, а тешко повредио троје, открила је шта… »
"Син ме је позвао 6 минута пре несреће да ставим кафу, а онда сам видела: Вести..." Бивша супруга возача "БМВ-а смрт" страхује…
Блиц 20.06.2020
"Син ме је шест минута пре несреће позвао и рекао: "Мама стави кафу, убрзо стижем!". Сат касније сам на вестима видела смрскани БМВ." Овим речима, стравичну несрећу која се догодила на углу Кнеза Милоша и Немањине улице у центру… »
Пре стравичне несреће, имали су план Мајка: Никола ме позвао 6 минута пре и рекао: Мама, стижем! Онда сам видела вести
Курир 20.06.2020
Мајка и прва жена Радета Новитовића који је изазвао удес код Владе Србије, у ком су погинули његови син Никола и жена Јелена, кажу да се моле да он и његов млађи син (2) издрже. На апаратима - Ево овде, пред вратима, стајала… »
"Загрлио ме и рекао да не плачем, да ће се брзо вратити": Мајка возача БМВ који је изазвао несрећу испред Владе Србије чека…
Блиц 19.06.2020
Милева Новитовић (75) из села Добраче код Ариља, која је у четвртак рано ујутру у несрећи у центру Београда изгубила унука Николу (20) и снаху Јелену Петковић, јуче је читавог дана, пуна стрепње, чекала из Београда вести о… »
Вести дана »
ДВОСТРУКО УБИСТВО У СЕЛУ ЗАВИДИНЦЕ: Страдали отац и син, двоје повређено
Пиротске вести пре 4 сатијош 12 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана