Повезане вести
Туча фудбалера Војводине и Партизана
НовиСад.цом 20.06.2020
Нови Сад - Фудбалери Војводине победили су Партизан са 1:0 у последњем колу Суперлиге Србије, а после дуела на стадиону "Карађорђе" избила је туча између играча новосадског и београдског тима. Чим је судија дао знак за крај меча… »
Мондо је снимио, а Вујачић појаснио: Кукавице ударају из гужве
Мондо 20.06.2020
Штопер Партизана за "Курир" причао о инциденту који се догодио на крају дербија са Војводином. Штопер Партизана за "Курир" причао о инциденту који се догодио на крају дербија са Војводином. Помало неочекивано велика нервоза… »
Епилог туче играча Војводине и Партизана: Ко је све пријављен у званичан извештај
Телеграф 20.06.2020
Двојица играча нашли су се у званичном протоколу. Општа туча играча Војводине и Партизана, у којој се нашао и тренер Новосађана Ненад Лалатовић, дефинитивно је обележила меч та два клуба у петак вече! Домаћи је славио са 1:0 пред… »
Нисам крив што ме не воле, ни ја не волим њих: Лалатовић тражи заштиту због тога што га вређају
Телеграф 20.06.2020
Тренер Воше се на конференцији запитао зашто се меч не прекине када њега вређају. Тренер Војводине Ненад Лалатовић био је у петак вече на жестоком удару навијача Партизана током меча ова два тима у Новом Саду! Воша је у… »
Вести дана »
Европска демократска партија о изјави Снежане Пауновић: влада Србије прешла црвену линију
Недељник пре 16 минутајош 74 повезане
Нови Сад вечерас излази на улице због бруталног пребијања дечака (15)
Луфтика пре 4 сатијош 45 повезаних
Скандалозна провокација пред велико финале! Енглез поручио Аргентинцима: "Нека их Шпанија прегази као ми њих у Фокландском рату!"
Курир пре 56 минутајош 161 повезана
Хитна упозорења РХМЗ: Невреме захвата западну и југозападну Србију
Наслови.аи пре 52 минутајош 57 повезаних