Повезане вести

Милош Вељковић – свачији цимер

Милош Вељковић – свачији цимер

Моззарт спорт 20.06.2020
Још једна занимљива прича са Новог Зеланда. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од освајања титуле У20 првака разговарала са 19 од 21 фудбалера из тадашње генерације Орлића. Сергеј Милинковић Савић није добио… »
Златни Орлић кога су првог заборавили: Три године пре турнира Пауновић нам је донео слику тог пехара

Златни Орлић кога су првог заборавили: Три године пре турнира Пауновић нам је донео слику тог пехара

Моззарт спорт 20.06.2020
„Ми смо знали да смо добар тим, тешко смо губили утакмице, били смо сложна генарација. Било је великог поштовања међу свима нама. Вељко и његов стручни штаб, сви смо дисали заједно“, поручује један од хероја са Новог Зеланда… »
Саша Здјелар: Можемо и ми као Хрвати, само да се сложе коцкице

Саша Здјелар: Можемо и ми као Хрвати, само да се сложе коцкице

Моззарт спорт 20.06.2020
“Није било реално да баш сви пређемо у први тим”, каже везиста Партизана и присећа се дирљиве сцене на аеродрому кад је Орлиће на други крај света испратила једна бака. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од… »
Шапоњић: Код Вељка смо кидали

Шапоњић: Код Вељка смо кидали

Моззарт спорт 20.06.2020
“Тим је највише веровао Сергеју, гол против Мађара за сва времена” каже центарфор Златних Орлића. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од освајања титуле У20 првака разговарала са 19 од 21 фудбалера из тадашње… »
Вукашин Јовановић: Избила би озбиљна туча да смо остали на Новом Зеланду још три дана

Вукашин Јовановић: Избила би озбиљна туча да смо остали на Новом Зеланду још три дана

Моззарт спорт 20.06.2020
„Цео турнир смо се хранили у Меку, Вељко је знао, али нас је пуштао“, поручује штопер Бордоа. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од освајања титуле У20 првака разговарала са 19 од 21 фудбалера из тадашње… »
Најлепши гол турнира у Жилетовој режији: Осетиш то и пре него што шутнеш

Најлепши гол турнира у Жилетовој режији: Осетиш то и пре него што шутнеш

Моззарт спорт 20.06.2020
“Нисмо ишли на Нови Зеланд само пута ради“, присећа се Андрија Живковић. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од освајања титуле У20 првака разговарала са 19 од 21 фудбалера из тадашње генерације Орлића. Сергеј… »
Луда прича Мијата Гаћиновића: Тровање, разговори са психологом, промена формације и анегдота о Месију

Луда прича Мијата Гаћиновића: Тровање, разговори са психологом, промена формације и анегдота о Месију

Моззарт спорт 20.06.2020
И када су Орлићи препознали да могу да буду шампиони света. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од освајања титуле У20 првака разговарала са 19 од 21 фудбалера из тадашње генерације Орлића. Сергеј Милинковић… »
Кад је Макса био Инијеста: Пред пенале са Америком промашио сам 10 заредом на тренингу

Кад је Макса био Инијеста: Пред пенале са Америком промашио сам 10 заредом на тренингу

Моззарт спорт 20.06.2020
“Али имаш у фудбалу и те ситуације када знаш да ћеш постићи гол”, каже стрелац гола који је пре пет година Србији донео титулу У20 првака света. (Редакција МОЗЗАРТ Спорта је поводом пете годишњице од освајања титуле У20 првака… »

Вести дана »