Povezane vesti
Na današnji dan: Srbija je prvak sveta!
N1 Info 20.06.2020
Na današnji dan, 20. juna 2015. godine, omladinska reprezentacija Srbije osvojila je titulu na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Jedan od najvećih uspeha u istoriji ovdašnjeg fudbala, ekipa predvođena selektorom Veljkom Paunovićem ostvarila je… »
Sudbine “zlatnih orlića”: Neko u Laciju, a neko zaboravljen
Nova 20.06.2020
Veljko Paunović i njegovi "zlatni orlići" pokorili su planetu pre tačno pet godina, bacivši na kolena Brazil u finalu Mundijalita na Novom Zelandu (2:1). Postali su prvaci sveta za igrače uzrasta do 20 godina, ali to nije nosilo tapiju da će svi… »
Veljko Paunović: Posle Urugvaja sam rekao igračima da ćemo biti prvaci, imam to i snimljeno
Mozzart sport 20.06.2020
„Možda jednom objavim“, kaže selektor Zlatnih Orlića. Čovek čiji telefon najviše zvoni kada dođe 20. jun – Veljko Paunović! Srpski fudbalski selektor sa svetskom titulom. Mislili smo da je to nemoguće, pa neka je i za igrače do 20 godina… »
Vesti dana »
Ruski i sirijski avioni napali pobunjenike, ciljali gradove i sela: Bombardovan Alepo
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Zijade: Napad na kanal Ibar-Lepenac je duboko zabrinjavajući i rizikuje da naruši stabilnost
Euronews pre 13 minutajoš 101 povezana
Raspoređeni po ulazima zgrada, na ulicama nema žive duše: Specijalci kosovske policije patroliraju po Severnoj Mitrovici: Ima ih na svakoj raskrsnici, svi nose duge cevi (video)
Blic pre 19 minutajoš 28 povezanih
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Vučević: Vlada Srbije nije tražila nikakav spisak nastavnika, nisam ni ja
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih