Povezane vesti
"Bako, nemoj da plačeš, brzo se vraćam": Mama vozača BMW-a smrti priča šta se desilo pre kobnog puta
Telegraf 20.06.2020
Jelena se tri puta vraćala da se pozdravimo i da me zagrli - pričala je juče Mileva. Mileva Novitović (75) iz sela Dobrače kod Arilja, koja je u četvrtak rano ujutru u nesreći u centru Beograda izgubila unuka Nikolu (20) i snahu Jelenu Petković, juče je… »
Dečak (2) stabilno, Rade i dalje kritično: Posle udesa kod Vlade Srbije čeka se veštačenje BMV-a
Telegraf 20.06.2020
Pošto Rade N. pre udara u kombi nije kočio, veštačenjem olupine smrskanog BMV-a biće utvrđeno da li je možda uzrok nesreće bio neki tehnički kvar. Stanje Radeta N. (42), vozača BMV-a koji je teško povređen u udesu koji se dogodio u petak rano ujutro u… »
Nikola mi je rekao: "Mama, stavi kafu!" 6 minuta kasnije poginuo je. Rade će se ubiti ako preživi
Telegraf 20.06.2020
Radetova bivša supruga se sada moli da makar mališan i njen bivši suprug prežive, ali se plaši kako će on podneti vest da je sina i suprugu odveo u smrt. Nikola me je nazvao šest minuta pre nesreće i rekao "Mama, stižem, stavi kafu!", više ga nisam čula… »
Vesti dana »
Požar na deponiji u Jovanovcu ugašen, vatra zahvatila oko 70 ari
iKragujevac pre 26 minutajoš 27 povezanih
Nemačka ekstremno desničarska AfD ostvarila ubedljivu pobedu na regionalnim izborima
Beta pre 56 minutajoš 28 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Za naknadu od 6.000 dinara do 10 sati prijavilo se oko 222.000 građana, isplata od 22.septembra
RTV pre 11 minutajoš 71 povezana
Danas vanredna sednica Vlade, Macut će zatražiti raspuštanje Skupštine
Beta pre 6 minutajoš 18 povezanih