Povezane vesti

"Bako, nemoj da plačeš, brzo se vraćam": Mama vozača BMW-a smrti priča šta se desilo pre kobnog puta

"Bako, nemoj da plačeš, brzo se vraćam": Mama vozača BMW-a smrti priča šta se desilo pre kobnog puta

Telegraf 20.06.2020
Jelena se tri puta vraćala da se pozdravimo i da me zagrli - pričala je juče Mileva. Mileva Novitović (75) iz sela Dobrače kod Arilja, koja je u četvrtak rano ujutru u nesreći u centru Beograda izgubila unuka Nikolu (20) i snahu Jelenu Petković… »
Dečak (2) stabilno, Rade i dalje kritično: Posle udesa kod Vlade Srbije čeka se veštačenje BMV-a

Dečak (2) stabilno, Rade i dalje kritično: Posle udesa kod Vlade Srbije čeka se veštačenje BMV-a

Telegraf 20.06.2020
Pošto Rade N. pre udara u kombi nije kočio, veštačenjem olupine smrskanog BMV-a biće utvrđeno da li je možda uzrok nesreće bio neki tehnički kvar. Stanje Radeta N. (42), vozača BMV-a koji je teško povređen u udesu koji se dogodio u petak rano… »
Nikola mi je rekao: "Mama, stavi kafu!" 6 minuta kasnije poginuo je. Rade će se ubiti ako preživi

Nikola mi je rekao: "Mama, stavi kafu!" 6 minuta kasnije poginuo je. Rade će se ubiti ako preživi

Telegraf 20.06.2020
Radetova bivša supruga se sada moli da makar mališan i njen bivši suprug prežive, ali se plaši kako će on podneti vest da je sina i suprugu odveo u smrt. Nikola me je nazvao šest minuta pre nesreće i rekao "Mama, stižem, stavi kafu!", više ga… »

Vesti dana »