Povezane vesti
Voditeljka Marija Kilibarda pokazala bujne grudi u programu uživo: Podigla ruke, a ispod sakoa je imalo šta i da se vidi
Blic 20.06.2020
Voditeljka Marija Kilibarda je tokom emisije "150 minuta" na "Prvoj" televiziji pokazala bujni dekolte. Naime, ona je u jedno trenutku podigla ruke, a ispod sakoa je imalo šta i da se vidi. Grudi su se nazirale ispod majice koju je imala ispod sakoa, te… »
Bivša voditeljka pokazala ogroman dekolte Grudi ne mogu da izdrže u haljini: "Nije mi dobro, koliko si dobra"
Blic 20.06.2020
Bivša voditeljka Olja Crnogorac pokazala je bujno poprsje u uzanoj haljini koju je obukla za večeru sa prijateljima. Njene bujne grudi jedva su stale u haljinu, a nema sumnje da je najviše muškarcima prijao ovaj prizor. "Nije mi dobro koliko si dobra"… »
Vesti dana »
Policija pretresla mladića nasred ulice u Novom Sadu i ostala u šoku! Po džepovima i u stvarima krio paketiće marihuane i kokaina!
Kurir pre 48 minutajoš 30 povezanih
Priveden batinaš koji je tukao studente u ponedeljak ispred SNP-a
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 6 povezanih
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 58 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 19. februar: Sutra jutro hladno, tokom dana toplije
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih