Povezane vesti
Fondacija očekuje da će Apelacioni sud potvrditi presudu za ubistvo Ćuruvije
N1 Info 20.06.2020
Uoči sednice kojom će Apelacioni sud 7. jula početi proces donošenja odluke o presudi Odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, Slavko Ćuruvija fondacija je saopštila da očekuje da će apelacija potvrditi odluku prvostepenog sudskog veća… »
Slavko Ćuruvija fondacija: Očekujemo potvrdu presude
Nova 20.06.2020
"Slavko Ćuruvija fondacija" saopštila je danas da očekuje da će Apelacioni sud potvrditi odluku prvostepenog sudskog veća, kojom su četvorica pripadnika Resora državne bezbednosti za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije osuđeni na ukupno 100 godina zatvora… »
Fondacija Slavko Ćuruvija: Da se ubice konačno nađu u zatvoru
Slobodna Evropa 20.06.2020
Fondacija Slavko Ćuruvija saopštila je da očekuje da će Apelacioni sud potvrditi presudu njegovim ubicama i da će se oni konačno naći u zatvoru. Uoči sednice kojom će Apelacioni sud 7. jula početi proces donošenja odluke o presudi Odeljenja za… »
Fondacija Slavko Ćuruvija: Da se ubice konačno nađu u zatvoru
Danas 20.06.2020
Fondacija Slavko Ćuruvija saopštila je danas da očekuje da će Apelacioni sud potvrdi presudu njegovim ubicama i da će se oni konačno naći u zatvoru. Uoči sednice kojom će Apelacioni sud 7. jula početi proces donošenja odluke o presudi Odeljenja za… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 33 minutajoš 48 povezanih

Muškarac iz okoline Žablja osumnjičen da je trgovao narkoticima
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 31 povezana

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 18 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane