Povezane vesti
Evo koji sve ambasadori posmatraju izbore, neki su poveli i decu (foto)
Mondo 21.06.2020
Za posmatrače današnjih izbora u Srbiji akreditovali su se i ambasadori pojedinih zemalja! Za posmatrače današnjih izbora u Srbiji akreditovali su se i ambasadori pojedinih zemalja! "Hvala Srbiji na mojoj zvaničnoj akreditaciji za praćenje izbora u… »
Izborni Dan, idemo! Oglasili se ambasadori povodom glasanja u Srbiji, ovo su njihove poruke
Srbija danas 21.06.2020
U Srbiji se danas održavaju parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, a izbore prati i 3.341 domaćih i 111 stranih posmatrača. Među njima su i ambasadori. Među prvima se tim povodom oglasio šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici koji je na svom… »
Entoni Godfri: Hvala Srbiji na akreditaciji za praćenje izbora, želimo odličan i miran dan izbora
Srbija danas 21.06.2020
Hvala Srbiji na mojoj zvaničnoj akreditaciji za praćenje izbora u Srbiji danas. Hvala Srbiji na mojoj zvaničnoj akreditaciji za praćenje izbora u Srbiji danas, napisao je na svom Tviter nalogu američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri. Hvala Srbiji… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane