Povezane vesti
Nestao mladić u Užicu
Nova 21.06.2020
Na nekoliko lokacija u Užicu i okolini počela je potraga za nestalim Slađanom Prijovićem, mladićem iz Priboja, kome se juče izgubio svaki trag. Slađan Pribojović (24) je Pribojac koji radi u Mačkatu, a zbog posla živi u Užicu sa bratom Srđanom. Brat ga… »
Nestao mladić (24) u Užicu: Rodbina organizovala potragu
Mondo 21.06.2020
Na nekoliko lokacija u Užicu i okolini počela je potraga za nestalim Slađanom Prijovićem, mladićem iz Priboja, kome se juče izgubio svaki trag. Na nekoliko lokacija u Užicu i okolini počela je potraga za nestalim Slađanom Prijovićem, mladićem iz Priboja… »
Nestao mladić u Užicu: Porodica i policija intenzivno tragaju za njim
Glas Zapadne Srbije 21.06.2020
Užice - Slađan Prijović (24) iz Priboja, koji zbog posla živi i radi u Užicu, nestao je, a porodica traga za njim. Kako je brat nestalog mladića kazao, poslednji put viđen je juče popodne, a slučaj je prijavljen policiji. - Ja sam ga video oko pola… »
Misteriozni nestanak slađana iz Priboja: Do pola deset telefon mu zvoni, a posle je nedostupan!
Kurir 21.06.2020
Slađan Prijović (24) iz Priboja, koji zbog posla živi i radi u Užicu, nestao je, a porodica traga za njim. Kako je brat nestalog mladića kazao poslednji put viđen je juče popodne, a slučaj je prijavljen policiji. "Ja sam ga video oko pola četiri, posle… »
Vesti dana »

"Nemojte posle da kukate kad ih srušimo": Brutalna poruka Poljske Moskvi u UN, NATO više neće trpeti provokacije
Mondo pre 13 minutajoš 33 povezane

Napadnuta Moskva, odjekuju eksplozije! Ukrajinski dronovi oboreni, putnički avioni leteli tik iznad zgrada! (video)
Kurir pre 59 minutajoš 24 povezane