Повезане вести
Нестао младић у Ужицу
Нова 21.06.2020
На неколико локација у Ужицу и околини почела је потрага за несталим Слађаном Пријовићем, младићем из Прибоја, коме се јуче изгубио сваки траг. Слађан Прибојовић (24) је Прибојац који ради у Мачкату, а због посла живи у Ужицу са… »
Нестао младић (24) у Ужицу: Родбина организовала потрагу
Мондо 21.06.2020
На неколико локација у Ужицу и околини почела је потрага за несталим Слађаном Пријовићем, младићем из Прибоја, коме се јуче изгубио сваки траг. На неколико локација у Ужицу и околини почела је потрага за несталим Слађаном… »
Нестао младић у Ужицу: Породица и полиција интензивно трагају за њим
Глас Западне Србије 21.06.2020
Ужице - Слађан Пријовић (24) из Прибоја, који због посла живи и ради у Ужицу, нестао је, а породица трага за њим. Како је брат несталог младића казао, последњи пут виђен је јуче поподне, а случај је пријављен полицији. - Ја… »
Мистериозни нестанак слађана из Прибоја: До пола десет телефон му звони, а после је недоступан!
Курир 21.06.2020
Слађан Пријовић (24) из Прибоја, који због посла живи и ради у Ужицу, нестао је, а породица трага за њим. Како је брат несталог младића казао последњи пут виђен је јуче поподне, а случај је пријављен полицији. "Ја сам га видео… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 7 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 7 минутајош 29 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 4 сатијош 29 повезаних