Povezane vesti
Nestao mladić u Užicu
Nova 21.06.2020
Na nekoliko lokacija u Užicu i okolini počela je potraga za nestalim Slađanom Prijovićem, mladićem iz Priboja, kome se juče izgubio svaki trag. Slađan Pribojović (24) je Pribojac koji radi u Mačkatu, a zbog posla živi u Užicu sa bratom… »
Nestao mladić (24) u Užicu: Rodbina organizovala potragu
Mondo 21.06.2020
Na nekoliko lokacija u Užicu i okolini počela je potraga za nestalim Slađanom Prijovićem, mladićem iz Priboja, kome se juče izgubio svaki trag. Na nekoliko lokacija u Užicu i okolini počela je potraga za nestalim Slađanom Prijovićem, mladićem… »
Nestao mladić u Užicu: Porodica i policija intenzivno tragaju za njim
Glas Zapadne Srbije 21.06.2020
Užice - Slađan Prijović (24) iz Priboja, koji zbog posla živi i radi u Užicu, nestao je, a porodica traga za njim. Kako je brat nestalog mladića kazao, poslednji put viđen je juče popodne, a slučaj je prijavljen policiji. - Ja sam ga video oko… »
Misteriozni nestanak slađana iz Priboja: Do pola deset telefon mu zvoni, a posle je nedostupan!
Kurir 21.06.2020
Slađan Prijović (24) iz Priboja, koji zbog posla živi i radi u Užicu, nestao je, a porodica traga za njim. Kako je brat nestalog mladića kazao poslednji put viđen je juče popodne, a slučaj je prijavljen policiji. "Ja sam ga video oko pola četiri… »
Vesti dana »

UŽIVO Studenti satima ispred RTS-a: Blokirana Takovska ulica (VIDEO)
Danas pre 26 minutajoš 56 povezanih

Bojani Mlađenović prete na društvenim mrežama: Oglasilo se Tužilaštvo i naložilo identifikaciju i procesuiranje osumnjičenih
Blic pre 2 satajoš 83 povezane

Pavlović o protestu studenata ispred Skupštine: Ovo je režija opozicije
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 33 povezane

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane

Roditelji đaka OŠ u Novom Sadu: Objavljena imena onih koji u ime SNS-a sabotiraju obustavu nastave
N1 Info pre 51 minutajoš 38 povezanih