Povezane vesti

Hrvatski novinar pokušao da isprovocira Đokovića: Novak šmekerski odgovorio i dobio aplauze publike u Zadru

Hrvatski novinar pokušao da isprovocira Đokovića: Novak šmekerski odgovorio i dobio aplauze publike u Zadru

Večernje novosti 21.06.2020
Snimak na koji je odgovorio i Lebron Džejms je izazvao veliku pažnju, a to je hrvatski novinar iskoristio prilikom razgovora sa Novakom. Odlučio je Novak Đoković da pokaže svoje košarkaško umeće. Podelio je zanimljiv snimak na društvenim… »
Lebron odgovorio Noletu: Spreman si za mene, druže

Lebron odgovorio Noletu: Spreman si za mene, druže

N1 Info 21.06.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković bavio se i košarkom u sklopu promocije humanitarnog Adria Tura u hrvatskom Zadru, a kontaktirao je sa najboljim košarkašem današnjice Lebronom Džejmsom pitavši ga da li je spreman da igraju „jedan na… »
Lebron ekspresno odgovorio Novaku! Đoković izazvao Amerikanca, a poruka: Ha! Druže, mislim da si spreman za ovo! /video/

Lebron ekspresno odgovorio Novaku! Đoković izazvao Amerikanca, a poruka: Ha! Druže, mislim da si spreman za ovo! /video/

Sportal blic 20.06.2020
Nije se dugo čekalo na nastavak razgovora. , jedan od najboljih košarkaša svih vremena, odgovorio je , jednom od najboljih tenisera svih vremena. Đoković je trenutno u Zadru, gde nastupa na "Adria tour", i pre svega dobro se provodi. Srpski teniser… »

Vesti dana »