Povezane vesti
Ovo samo ima u Srbiji! "Vi meni glas, a ja vama koronu": Biračko mesto u zgradi kovid ambulante?!
Pravda 21.06.2020
Dva biračka mesta u Kragujevcu nalaze se u istoj zgradi u kojoj i kovid ambulanta, a obaveštenja i putokazi ka biračkim mestima nisu dovoljno jasni pa je naša ekipa zatekla građane koji ’’lutaju’’ oko ambulante tražeći biralište. Bes i ljutnja su njihove… »
U Kragujevcu biračko mesto u kovid ambulanti
Danas 21.06.2020
Uprkos činjenici da broj novooboleloh od COVID 19, u Kragujevcu od 9. juna, iz dana u dan, drastično raste, (samo preksinoć registrovano 17 novozaraženih), biračko mesto broj 20 u Kragujevcu jutros je otvoreno u zgradi Antrituberkuloznog dispanzera ATD… »
“Ovo je katastrofa”: Biračko mesto u zgradi kovid ambulante
Nova 21.06.2020
Dva biračka mesta u Kragujevcu nalaze se u istoj zgradi u kojoj i kovid ambulanta, a obaveštenja i putokazi ka biračkim mestima nisu dovoljno jasni pa je naša ekipa zatekla građane koji ’’lutaju’’ oko ambulante tražeći biralište. Bes i ljutnja su njihove… »
Pacijenti došli u kovid ambulantu, ona u međuvremenu pretvorena u biračko mesto
Radio 021 21.06.2020
Lokalni mediji u Kragujevcu objavili su kao "neverovatno, ali istinito" da se biračko mesto broj 20 nalazi u zgradi ATD-a u kojoj se nalazi i kovid ambulanta. Portal glassumadije.rs objavio je da je njihova novinarska ekipa bila iznenađena velikim… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 48 minutajoš 31 povezana
Američki ambasador pri UN kritikovao sve koji su napustili salu tokom Netanjahuovog govora
Radio 021 pre 38 minutajoš 18 povezanih
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“
Sputnik pre 1 satjoš 33 povezane
Nije vam leglo 6.000 dinara? Proverite jednu stvar – novac možda čeka u drugoj banci
Luftika pre 1 satjoš 9 povezanih