Повезане вести
Ово само има у Србији! "Ви мени глас, а ја вама корону": Бирачко место у згради ковид амбуланте?!
Правда 21.06.2020
Два бирачка места у Крагујевцу налазе се у истој згради у којој и ковид амбуланта, а обавештења и путокази ка бирачким местима нису довољно јасни па је наша екипа затекла грађане који ’’лутају’’ око амбуланте тражећи биралиште… »
У Крагујевцу бирачко место у ковид амбуланти
Данас 21.06.2020
Упркос чињеници да број новооболелох од ЦОВИД 19, у Крагујевцу од 9. јуна, из дана у дан, драстично расте, (само прексиноћ регистровано 17 новозаражених), бирачко место број 20 у Крагујевцу јутрос је отворено у згради… »
“Ово је катастрофа”: Бирачко место у згради ковид амбуланте
Нова 21.06.2020
Два бирачка места у Крагујевцу налазе се у истој згради у којој и ковид амбуланта, а обавештења и путокази ка бирачким местима нису довољно јасни па је наша екипа затекла грађане који ’’лутају’’ око амбуланте тражећи биралиште… »
Пацијенти дошли у ковид амбуланту, она у међувремену претворена у бирачко место
Радио 021 21.06.2020
Локални медији у Крагујевцу објавили су као "невероватно, али истинито" да се бирачко место број 20 налази у згради АТД-а у којој се налази и ковид амбуланта. Портал глассумадије.рс објавио је да је њихова новинарска екипа била… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана