Повезане вести
Дејан Савић заражен коронавирусом
Н1 Инфо 21.06.2020
Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић позитиван је на коронавирус, потврђено је за Спорт клуб. Сви репрезентативци Србије и чланови стручног штаба су тестирани, а једини позитиван резултат у последњем кругу… »
Селектор Србије позитиван на тесту: Дејан Савић има вирус корона!
Вечерње новости 21.06.2020
После Немање Вица, позитиван на тесту је и селектор Дејан Савић. ТРОФЕЈНИ селектор српских ватерполиста Дејан Савић заражен је вирусом корона. То је установљено после тестова који су урађени за викенд, а Савић је у недељу… »
Дејан Савић: Тачно је, имам корону
Моззарт спорт 21.06.2020
Огласио се селектор ватерполиста... Још један члан државног ватерполо тима тестиран је позитивно на коронавирус. У питању је селектор Дејан Савић, што је он и сам потврдио у краткој изјави за портал НОВА.РС: "Тачно је, тренутно… »
Дејан Савић заражен вирусом корона
Спутник 21.06.2020
Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић заражен је вирусом корона. Селектор Савић је други члан националног тима Србије који је био позитиван на тестирању на вирус корона. „Тачно је, тренутно сам на другим… »
Савић: Имам вирус, поново радим тест
Нова 21.06.2020
Дејан Савић, селектор ватерполо репрезентације Србије, други је члан националног тима који је позитиван на тесту на коронавирус. Како је Савић потврдио за Нова.рс, после Немање Вица, и он је имао позитиван тест на коронавирус… »
Дејан Савић позитиван на корона вирус
Телеграф 21.06.2020
После играча Немање Вица, и селектор Делфина заражен короном. Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић позитиван је на корона вирус, преноси Блиц! Савић је последња два дана имао температуру и у понедељак би… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Амерички командант: Подстичемо бродове да плове кроз Ормуски мореуз упркос иранским претњама војном силом
Курир пре 5 сатијош 1 повезана