Povezane vesti
Gavrilović: Pink prekršio izbornu tišinu
N1 Info 21.06.2020
Monitoringom medija koji u izbornom danu sprovodi Biro za društvena istraživanja (BIRODI) uočeno je kršenje izborne tišine na TV Pink. Kako je saopštio saradnik BIRODI-ja Zoran Gavrilović u 13.46 na TV Pink pevačica Dragana Radosavljević Cakana… »
Nova 21.06.2020
Monitoringom medija koji u izbornom danu sprovodi Biro za društvena istraživanja (BIRODI) uočeno je kršenje izborne tišine na TV Pink. Kako je saopštio saradnik BIRODI-ja Zoran Gavrilović, u 13.46 časova na TV Pink pevačica Dragana Radosavljević Cakana… »
Novi magazin 21.06.2020
Monitoringom medija koji u izbornom danu sprovodi Biro za društvena istraživanja (BIRODI) uočeno je kršenje izborne tišine na TV Pink. Kako je saopštio saradnik BIRODI-ja Zoran Gavrilović u 13.46 na TV Pink pevačica Cakana Radosavljević predstvavila se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanja i do šest sati pri izlazu iz Srbije
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 17 povezanih

(Video) Pogođena nuklearka u kursku! Odjekuju eksplozije, izbio veliki požar: Stiglo hitno saopštenje iaea, Ukrajinci pokrenuli masovni napad
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Oštra poruka iz Moskve: Lavrov traži od Zelenskog da prestane s progonom Rusa i crkve
B92 pre 15 minutajoš 12 povezanih