Povezane vesti
Gavrilović: Pink prekršio izbornu tišinu
N1 Info 21.06.2020
Monitoringom medija koji u izbornom danu sprovodi Biro za društvena istraživanja (BIRODI) uočeno je kršenje izborne tišine na TV Pink. Kako je saopštio saradnik BIRODI-ja Zoran Gavrilović u 13.46 na TV Pink pevačica Dragana Radosavljević Cakana… »
Nova 21.06.2020
Monitoringom medija koji u izbornom danu sprovodi Biro za društvena istraživanja (BIRODI) uočeno je kršenje izborne tišine na TV Pink. Kako je saopštio saradnik BIRODI-ja Zoran Gavrilović, u 13.46 časova na TV Pink pevačica Dragana Radosavljević Cakana… »
Novi magazin 21.06.2020
Monitoringom medija koji u izbornom danu sprovodi Biro za društvena istraživanja (BIRODI) uočeno je kršenje izborne tišine na TV Pink. Kako je saopštio saradnik BIRODI-ja Zoran Gavrilović u 13.46 na TV Pink pevačica Cakana Radosavljević predstvavila se… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 13 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
Euronews pre 23 minutajoš 27 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Pogođen brod povezan sa Izraelom u Ormuskom moreuzu; bombardovani komandni centri Kuds snaga (foto/video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 48 povezanih
"Jasno nam je šta se događa u Partizanu, hoću da jedno svi shvate": Srđan Blagojević se oglasio usred haosa
Mondo pre 12 minutajoš 46 povezanih
Manja grupa studenata u blokadi održala protestnu šetnju u Beogradu
RTV pre 3 minutajoš 18 povezanih