Povezane vesti
Mirko Šijan sleteo s puta: Sin Goce Božinovske imao nezgodu, oglasila se i pevačica i pomenula bojanu Rodić
Blic 22.06.2020
Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, prošle nedelje imao je saobraćajnu nezgodu, kada je sleteo s puta. Šijan se posvađao sa svojom devojkom Bojanom Rodić, svastikom Veljka Ražnatovića, i nesmotreno je sleteo s puta, piše "Kurir". Kako se navodi… »
Bahato: Što bi vozio Bojanin auto, kad ima svoja tri?! (foto, video)
Mondo 22.06.2020
Pevačica Goca Božinovska demantovala da je njen sin Mirko Šijan slupao skupoceni automobil Bojane Rodić. Pevačica Goca Božinovska demantovala da je njen sin Mirko Šijan slupao skupoceni automobil Bojane Rodić Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, navodno je… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 31 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

"Ljubav će trajati koliko i ovih: 150.000 evra" Prvi intervju Gastoza i Anđele Đuričić o pobedi u Eliti 8, planovima i njenom ocu - evo na šta će potrošiti pare (video)
Blic pre 11 minutajoš 7 povezanih

Danas nas očekuje toplo vreme, a ove delove zemlje pogodiće kiša Od sutra stiže vrućina kakvu ne pamtimo
Alo pre 56 minutajoš 5 povezanih