Повезане вести

Навијачи на тренингу Војводине: Порука екипи, прозивке за црно-беле (видео)

Навијачи на тренингу Војводине: Порука екипи, прозивке за црно-беле (видео)

Мондо 22.06.2020
Екипа Ненада Лалатовића добила подршку пред финале Купа. Екипа Ненада Лалатовића добила подршку пред финале Купа. Навијачи Војводине одбили су да присуствују финалу Купа против Партизана у Нишу, али су овог понедељка дошли на… »
Здјелар: Волео бих да певамо „Танго”

Здјелар: Волео бих да певамо „Танго”

Спортски журнал 22.06.2020
Везиста Партизана уочи финала Купа с Војводином сања репризу 2018, против Младости дао је гол за пехар. Историја је ту да би се – поновила! Девиза на уснама Саше Здјелара, дефанзивног везисте Партизана, уочи финала Купа Србије с… »
Милошевић: Нема изразитог фаворита, победиће бољи

Милошевић: Нема изразитог фаворита, победиће бољи

Спортски журнал 22.06.2020
Финале Купа Србије играће се у среду од 19.00 у Нишу. Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је данас да се нада победи над Војводином и новом трофеју победника Купа Србије у фудбалу. - Нећу рећи ништа ново ако кажем да је финале… »
Ненад Лалатовић поручио ‘гробарима’: Ниједна српска мајка није заслужила да је ико понижава! Вређајте мене, а не породицу!…

Ненад Лалатовић поручио ‘гробарима’: Ниједна српска мајка није заслужила да је ико понижава! Вређајте мене, а не породицу!…

Хот спорт 22.06.2020
Тренер фудбалера Војводине врло емотивно је најавио предстојеће финала Купа Србије са Партизаном. Утакмица ће се играти у среду на нишком ‘Чаиру’, а Ненад Лалатовић се посебно осврнуо на ‘гробаре’, са којима је прошле недеље… »
Данило Грујић суди финале Купа

Данило Грујић суди финале Купа

Моззарт спорт 22.06.2020
Шести пут суди Партизану и Војводини. Добро познато лице биће на центру у среду увече у Нишу (19.00). Фудбалски савез Србије делегирао је Данила Грујића да води финале Купа између Војводине и Партизана. Грујић је арбитар који је… »
Кад играју Војводина и Партизан ''варнице'' су нормалне?

Кад играју Војводина и Партизан ''варнице'' су нормалне?

Спортске.нет 22.06.2020
Фудбалери Партизана и Војводине, Бојан Остојић и Никола Дринчић рекли су данас да се надају победи и трофеју победника Купа Србије. Партизан и Војводина ће у среду играти финале Купа Србије у фудбалу. "Не волим да пре утакмице… »
Пред финале Купа: Милошевић: Обожавам да победим свакога, тестирао сам се на корону! Лалатовић: Прави путоказ за дуел у Нишу…

Пред финале Купа: Милошевић: Обожавам да победим свакога, тестирао сам се на корону! Лалатовић: Прави путоказ за дуел у Нишу…

Хот спорт 22.06.2020
Финале Купа Србије одиграће фудбалери Војводине и Партизана у среду од 19 сати у Нишу, а тренери Ненад Лалатовић и Саво Милошевић заједно су се обратили јавности. Посебан акценат стављен је и на корона вирус. – Ми ћемо се водити… »
Лалатовић опет о увредама и ''гротлу'', лекција о ''српству'' пред финале Купа

Лалатовић опет о увредама и ''гротлу'', лекција о ''српству'' пред финале Купа

Спортске.нет 22.06.2020
Тренер фудбалког клуба Војводина Ненад Лалатовић рекао је данас да нема притисак пред финале Купа Србије и да жели фер и коректну утакмицу са Партизаном. Војводина ће играти против Партизана финале Купа Србије у фудбалу. "Немам… »
"Деца ми плачу кад то: Виде!" Лалатовић поручио "гробарима": Вређајте мене, не породицу! Ниједна српска мајка не заслужује да…

"Деца ми плачу кад то: Виде!" Лалатовић поручио "гробарима": Вређајте мене, не породицу! Ниједна српска мајка не заслужује да…

Спортал блиц 22.06.2020
Тренер фудбалера Војводине врло емотивно је најавио предстојеће финала Купа Србије са Партизаном. Меч ће се играти у среду на нишком "Чаиру", а се посебно осврнуо на "гробаре". Са њима је прошле недеље имао вербални окршај у… »
Он дели правду у борби за трофеј! Фудбалски савез Србије одлучио ко суди Партизан - Војводина у финалу Купа

Он дели правду у борби за трофеј! Фудбалски савез Србије одлучио ко суди Партизан - Војводина у финалу Купа

Спортал блиц 22.06.2020
Фудбалски савез Србије донео је одлуку ко ће делити правду у финалу Купа Србије. Поверење је указано . Он ће завршну утакмицу за сезону 2019/20 судити заједно са Милованом Ристићем, Далибором Ђурђевићем и Новицом Анђеловским. За… »
Лалатовић обожава да победи Партизан, а Саво свакога противника!

Лалатовић обожава да победи Партизан, а Саво свакога противника!

Мондо 22.06.2020
"Обожавам да победим сваког противника, зато се бавим спортом. Поготово ако побеђујете велики клуб, а у овом случају су оба клуба велика", рекао је тренер Партизана Саво Милошевић пред финале Купа у Нишу. "Обожавам да победим… »
Лалатовић: Гробари, какви сте то Срби? Вређате мајку, а моја кћерка плаче!

Лалатовић: Гробари, какви сте то Срби? Вређате мајку, а моја кћерка плаче!

Мондо 22.06.2020
Тренер Војводине каже да сама његова појава мотивише присталице црно-белих и скреће пажњу на увреде упућене његовој бившој супрузи. Тренер Војводине каже да сама његова појава мотивише присталице црно-белих и скреће пажњу на… »
Лалатовић: Гробари вређају српску мајку, ћерка ми увек плаче

Лалатовић: Гробари вређају српску мајку, ћерка ми увек плаче

Нова 22.06.2020
Ненад Лалатовић, тренер Војводине, у свом стилу је говорио уочи финала Купа Србије са Партизаном. Дуел за трофеј заказан је за среду од 19 сати на стадиону “Чаир” у Нишу. “Шансе су 50-50, нема поправног. Партизан има искуство… »
Финалисти неће бити задовољни: Зна се ко суди за трофеј Купа у Нишу!

Финалисти неће бити задовољни: Зна се ко суди за трофеј Купа у Нишу!

Мондо 22.06.2020
Главни судија финала Купа Србије је Данило Грујић, објављено на сајту ФСС. Главни судија финала Купа Србије је Данило Грујић, објављено на сајту ФСС. Позната су имена судија којима је додељено да суде финале Купа Србије између… »
Милошевић пред финале Купа: Двапут смо тестирани на корону

Милошевић пред финале Купа: Двапут смо тестирани на корону

Нова 22.06.2020
Финале Купа Србије одиграће фудбалери Војводине и Партизана у среду од 19 сати у Нишу, а тренери Ненад Лалатовић и Саво Милошевић заједно су се обратили јавности. Посебан акценат стављен је и на коронавирус. Све што су тренери… »
Познато ко суди финале Купа Србије: Главни арбитар биће човек кога су навијачи Партизана добро упамтили!

Познато ко суди финале Купа Србије: Главни арбитар биће човек кога су навијачи Партизана добро упамтили!

Хот спорт 22.06.2020
На сајту Фудбалског савеза Србије (ФСС) објављено је ко ће делити правду на финалној утакмици Купа. Главни судија финалне утакмице Купа Србије између фудбалера Војводине и Партизана биће Данило Грујић. Њему ће помагати Милован… »
Више нема дилеме, ево ко суди у финалу Купа!

Више нема дилеме, ево ко суди у финалу Купа!

Спортске.нет 22.06.2020
Остало је да се одигра још само једна утакмица до краја фудбалске сезоне у Србији - борба за други трофеј. У сенци све већег броја вести о ширењу коронавируса међу спортистима у Србији и региону, екипе Партизана и Војводине… »
Никад није судио финале Купа, Грујић дели правду у Нишу

Никад није судио финале Купа, Грујић дели правду у Нишу

Нова 22.06.2020
Главни судија финала Купа Србије између фудбалера Војводине и Партизана биће Данило Грујић. Како је објављено на сајту Фудбалског савеза Србије, Грујића је делегиран први пут за дели правду у борби за трофеј Купа. Помоћници ће… »
Здјелар: Да у Нишу певамо “Танго смрти”

Здјелар: Да у Нишу певамо “Танго смрти”

Нова 22.06.2020
Неуморни везиста Партизана Саша Здјелар нестрпљиво прижељкује среду и финале Купа Србије на нишком Чаиру против Војводине (19 часова). Некадашњи члан Олимпијакоса и ОФК Београда не крије да респектује Новосађане, али очекује… »

Вести дана »