Повезане вести

“Нисам видео шта се десило кад је испала фрка на терену”

“Нисам видео шта се десило кад је испала фрка на терену”

Нова 22.06.2020
Фудбалери Партизана и Војводине, Бојан Остојић и Никола Дринчић рекли су да се надају победи и трофеју победника Купа Србије. “Не волим да пре утакмице причам о томе ко је бољи, ко је фаворит. Једино мерило је да се изадје на… »
Милошевић: Нећемо се тестирати трећи пут, нема симптома

Милошевић: Нећемо се тестирати трећи пут, нема симптома

Дневник 22.06.2020
Тренер Партизана Саво Милошевић изјавио је да се његови играчи неће тестирати на корона вирус уочи финала Купа Србије против Војводине у среду, јавља портал Србија данас. - Ми смо као екипа једина која се тестирала два пута… »
Финале Купа: За Милошевића и Лалатовића нема фаворита

Финале Купа: За Милошевића и Лалатовића нема фаворита

Дневник 22.06.2020
БЕОГРАД: Финале Купа је специфична утакмица у којој никако нема фаворита, поручили су данас тренери фудбалера Партизана и Војводине, Саво Милошевић и Ненад Лалатовић, на заједничкој конференцији за новинаре у хотелу "Хилтон" у… »
Партизан се неће тестирати пред финале

Партизан се неће тестирати пред финале

Моззарт спорт 22.06.2020
Црно-бели поручују да су већ два пута тестирани и да у овом тренутку нико од играча нема симптоме. Петорица играча Црвене звезде била су позитивна на вирус корона, што је извесно била последица одигравања полуфинала Куп Србије… »
"Ако је неко могао да добије корону, тај сам: - а немам је!" Саво Милошевић пред финале: Очајан сам прогнозер, али једно је…

"Ако је неко могао да добије корону, тај сам: - а немам је!" Саво Милошевић пред финале: Очајан сам прогнозер, али једно је…

Спортал блиц 22.06.2020
Тренер Партизана не жели да прогнозира исход финала Купа Србије са Војводином, али истиче да је једино сигурно да његова екипа нема луксуз да се опусти. Меч ће се играти у среду на нишком "Чаиру", а је на зајендичкој… »
Овако је Саво реаговао на питање да ли ће се он и играчи Партизана тестирати због Звезде и Григора

Овако је Саво реаговао на питање да ли ће се он и играчи Партизана тестирати због Звезде и Григора

Телеграф 22.06.2020
Тренер црно-белих истиче да нема потребе да се ради тест, јер нико нема симптоме. Тренер Партизана Саво Милошевић упитан је на заједничкој конференцији клубова пред финале Купа у два наврата о корона вирусу и да ли ће се он лично… »
Саво Милошевић о корони: Кад је до сада нисам добио...

Саво Милошевић о корони: Кад је до сада нисам добио...

Мондо 22.06.2020
Пред финале Купа Србије, Партизан - Војводина у Нишу, тренер црно-белих упитан и о корона вирусу и о томе што је зараза "ушла" у Црвену звезду. Пред финале Купа Србије, Партизан - Војводина у Нишу, тренер црно-белих упитан и о… »

Вести дана »